Te Hogyan Szorítod Ökölbe a Kezeidet? Rengeteget Elárul Rólad!

Hogyha érdekel a testbeszéd akkor jó helyen jársz. Kezeid ökölbe szorítása számtalan jelet küld a természetedről, lent megnézheted az öklök jelentéseit…

A kéz:
Ha erre hasonlít az ökölbe szorított kezed, akkor egy olyan személy vagy, aki szeret kissé a többiek fölött állni. Kedveled, ha van tekintélyed és befolyásod, ha belépsz valahová és tudják ki vagy. Nem vagy ettől függetlenül egy arrogáns személyiség, mindenkivel jól kijössz, remek társasági ember vagy, szeretnek a barátaid és te is bárkiért bármit megtennél. Hihetetlen nagy talpraesettséggel áldott meg a sors, mindig minden helyzetben megvéded magad és utálod az igazságtalanságot. Ezek a tulajdonságaid tesznek téged érdekessé és különlegessé.

B kéz:
Erős személyiség vagy, de ezt csupán a külvilág felé mutatod, közben pedig egy nagyon érzékeny és törékeny belsőd van. Nem nehéz megbántani téged, mégsem mutatod ezt azok felé, akikben nem bízol meg. Nehezen nyílsz meg egyes emberek felé, nehezen felejtesz és bocsátasz meg. Nem jellemző rád, hogy rengeteg barátod van, de mégis arra a kevésre bármikor, bármiben számíthatsz. A te különlegességed, hogy aki a barátodnak mondhatja magát, megtalálta a világ legőszintébb és legmegbízhatóbb emberét.

C kéz:
Ha erre a kézre hasonlít az ökölbe szorított kezed, akkor nehezen nyílsz meg, tele vagy titkokkal és félelmekkel, olyan, mintha valamiért akarsz kissé elbújni a világ felől. Kevés barátod van, a párkapcsolatban sem vagy túl nyitott és ez sokszor depressziós hangulatba is ejthet téged. Van valami a múltadban, ami nem enged téged felszabadulni és ami miatt nem tudsz megnyílni a külvilág felé. A te különlegességed viszont mégis egy rejtett báj, ami a félénk tekinteted hátterében lakik és amit ha valaki meglát, rabul is ejti.

Forrás: illuzio. cafeblog. hu
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn