Te Hogyan Tartasz 1 Csészét? Sokat Elárul a Személyiségedről

Nézd meg alaposan a képet, és válaszd ki azt az opciót, amelyik illik rád. Ha nehezedre esik megállapítani, fogj a kezedbe egy csészét, és figyeled meg, hogy tartod azt.

1. A bögre fülét fogod, a kisujjadat a levegőben tartod
Született vezető vagy. Egyfolytában magabiztos vagy, és pontosan tudod, mit szeretnél. Jól boldogulsz a vezetői pozíciókban, mert ösztönösen tudod, hogy kell bánni az emberekkel. De légy óvatos, a túl nagy önbizalom nárcisztikus hajlamhoz vezethet.

2. A két kezed között tartod a csészét
Jó beszélgetőpartner vagy, figyelmesen meghallgatsz másokat, és jól ráérzel a partnered hangulatára. A nyitottságod és a rugalmasságod különböztetnek meg másoktól, valamint a rendkívüli humorérzéked. Jól tudsz csapatban dolgozni, de túlzottan is függesz a társadalomtól, nem tudsz azon kívül, függetlenül meglenni. Figyelj oda erre a gyengeségedre.

3. Marokra fogod a csésze fülét
A nyugodtság és a racionalitás a legfőbb tulajdonságaid. Azok, akik nem ismernek eléggé, úgy gondolhatják, hogy hűvös és közömbös vagy, de valójában tengernyi érzelem van benned, amelyeket nem mutatsz ki. Néha, különösen, ha igazságtalanul bánnak veled, lehull a nyugalom és közömbösség álarca, és a körülötted lévő emberek megláthatják, hogy te is ugyanolyan hétköznapi ember vagy, akárcsak ők. Próbáld meg szabadabban kifejezni az érzéseidet, különösen a szeretteid előtt.

4. A csésze alját fogod
Körültekintő és elmélkedő típus vagy. Minden döntést figyelmesen kielemzel, felméred az előnyeit és a hátrányait, mert félsz a következményektől. Jó munkaerőnek tartanak, mert tele vagy együttérzéssel. Ugyanakkor a túl nagy óvatosság a károdra válhat: mivel nem tudsz gyorsan reagálni, elvesztegeted a kínálkozó lehetőségeket, és hajlamos vagy túl sokáig rágódni a dolgokon.

5. Egyik kezeddel a csésze fülét fogod, a másikkal a csészét
Sebezhető és érzékeny személyiség vagy. Megérted az embereket, jól látod, mi motiválja őket belülről. Viszont nagyon alaposan megválogatod a barátaidat, és a kapcsolataidban szeszélyes vagy. Csupán akkor tudsz megnyílni valakinek, ha érzed, hogy az illető szeret téged, és látod rajta, hogy épp annyira törekszik, akárcsak te. Nehezedre esik megtenni az lépést, de ha a partnerednek sikerült meghódítania téged, akkor megmutatod a személyiséged infantilis és meglehetősen szeszélyes oldalát. Próbálj függetlenebb lenni, és ellenállóbb a stresszel szemben.

6. Felülről fogod és az ujjaid között tartod a csészét
Személyiséged alapvető vonása az önkontroll, a nyugalom. Lebegsz az élet áramlatai között, a legkülönbözőbb kalandokban veszel részt, mert kifogyhatatlan energiával rendelkezel. Krónikus fáradtság? Rosszkedv? A te szótáradból hiányoznak ezek a kifejezések. Az egyedüli dolog, ami képes kizökkenteni az egyensúlyodból az előrelátás hiánya. Mivel nem látod magad előtt tisztán a jövőt, gyakorta hagyatkozol a sorsra, és ezáltal növekszik a hibák esélye.

Rád mennyire illett a leírás? Oszd meg velünk hozzászólásban!

twice
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn