Nyomozó Teszt: Szerinted Ki Törte El a Vázát?

nyomozas

Vajon ki törte el a vázát? Ha meg tudod fejteni okosabb vagy mint a nyomozók! Nincsenek nyomok vagy bizonyítékok a képen, amik segítenének megoldani a rejtélyt. Valójában nincs helyes válasz, ám ezt egyből senki sem tudja kitalálni, még az egyetemi professzorok sem. Igazából ez nem rejtvény, hanem egy személyiségteszt.

“A” jelű gyermek.
Az “A” gyermek lehetne a legnyilvánvalóbb választás. Mások lefelé néznek rá, és egyértelműen a lelkiismeretesség ül ki az arcára. Lehet, hogy ő az, akit egyfolytában hibáztatnak. Lehet, hogy ő a csoport tipikus bűnbakja. Valószínűleg ő a legalázatosabb, akit gyakorta hibáztatnak valaki más hibájáért.

Lehetséges, hogy a kép alapján azt gondolod, hogy ő a tettes, de valójában nem. Igaz nincs pontos válasz, de a választásod ezt árulja el a személyiségedről:
A válaszod alapján úgy tűnik, megérzed a részleteket és egy felelős személy vagy. Hihetetlenül óvatos vagy mindennel és mindenkivel, aki a környezetedben van.

“B” jelű gyermek.
A következő lehetőség a “B” jelű lány. Úgy néz ki, mint a legidősebb gyerek, aki vélhetően gondoskodik a kistestvéreiről, mikor az anyukája elfoglalt. Az “A” jelű fiút olyan módon nézi, mintha azt jelezné ő a tettes. Másrészről azonban, vannak olyan emberek, akik valószínűleg úgy gondolhatják, hogy a lány megértően néz testvérére, mosolyog, hogy megnyugtassa, nincsen semmi baj.

Ha ezt a lehetőséget választottad, akkor hihetetlenül lelkiismeretes ember vagy. Hiszel az emberi jóságban, mielőtt eliténél valakit, keresed az igazságot. Megérted az emberek problémáját és sajátodként kezeled őket.


“C” jelű gyermek.
A “C” jelű gyermek a legtitokzatosabb mind közül. Nézd csak meg, hogyan tartja a kezét a zsebében, mintha megpróbálná elrejteni az érzelmeit.
Amit a “C” jelű gyermek valójában gondolhat, az az, hogy “Igen! Én voltam, de most el fogok menni, mivel mindenki más van hibáztatva. ”

Ha úgy döntöttél, hogy a “C” jelű gyermek a tettes, és úgy gondolod, hogy elrejtette az érzelmeit, hogy a körülmények kedvezzenek neki, akkor te vezető személyiséggel rendelkezel. Felismerheted az emberek által okozott problémákat. Minden témában egyedülálló véleményed van, amit nem félsz megosztani másokkal.

“D” jelű gyermek.
A “D” jelű gyermek közel áll az anyjához, és fogja a kötényét, ami azt mutatja nekünk, hogy vélhetően fél a törött vázától és a következményektől, ami akkor következik be, ha ő a tettes. Ő az egyedüli, aki édesanyjával együtt a vázát nézi. Mindenki más teljesen más irányba néz.

Pszichológiai szempontból a “D” jelű gyermek kiválasztása bizonyítja, hogy felelős és megbízható ember vagy. Ez az egyik olyan tulajdonságod, amely sikeressé teszi mindazt, amit az életben csinálsz. Könnyedén megbízol másokban, ezért felettébb érzékeny vagy.

mocool
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn