Te Ki Vagy a Bibliából? A Horoszkópod Elárulja!

A bibliai versekben rengeteg utalást találhatunk az emberi természet típusairól, megtudhatjuk, hogy az asztrológiát figyelembe véve, milyen bibliai jegyhez tartozunk.

AZ ÁLDOZATI BÁRÁNY – KOS
Bibliai idézet: Jelenések Könyve 5: 6
Vers: Jelenések könyve 5: 6

„És láték a királyi szék és a négy élõlény között és a Vének között egy Bárányt állani, mint egy megölöttet, hét szarva és hét szeme vala, a mi az Istennek hét Szelleme, a mely elküldetett az egész földre. ” Jelenések könyve 5: 6 (A Hétpecsétes Titok)

Pozitív jellemvonások: Független vagy, magabiztos és bátor. Bár célratörő vagy, de sokszor kissé erőszakos, és rámenős lehetsz. Eredeti ötleteid vannak, magas fokú kreativitással rendelkezel. Ha kedveled a munkád, akkor gyorsan és hatékonyan cselekszel. Egyfolytában kimondod, amit gondolsz, még, ha rossz következménye lesz, akkor is.

Rossz jellemvonások: Uralkodó, erőszakos és lobbanékony vagy. Egyfolytában előtérbe helyezed magad, igen nagy egóval rendelkezel. Kissé kötekedős vagy, még a legapróbb hibát sem nézed el másoknak, te magad viszont gyakorta túl lazán kezeled a saját dolgaid. Önző vagy és türelmetlen.

A BÍRÓ – BIKA
Bibliai idézet: János Evangéliuma 5: 22
Vers: János Evangéliuma 5: 22

„Mert az Atya nem ítél senkit, hanem az ítéletet teljesen a Fiúnak adta”

János Evangéliuma 5: 22

Pozitív jellemvonások: Türelmes, kitartó, gyakorlatias és megbízható vagy. Hihetetlenül fontos számodra a hűség. Kedveled a stabil, hagyománytisztelő és konzervatív embereket. Felettébb jó érzéked van a pénzügyekhez. Amibe belefogsz, azt mindig sikeresen végig is csinálod. Nem kedveled a kockázatot, ritkán lépsz ki a megszokott mederből.

Rossz jellemvonások: Nem vagy rugalmas, ami már-már lustaságba is átcsaphat, alkalmanként pedig kifejezetten mogorva vagy. Ha a többiek sikeresek, gyakorta irigykedsz. Nem nagyon szeretsz barátkozni, ezért gyakorta üldögélsz otthon magányosan.

A KIRÁLY – IKREK
Bibliai idézet: Rómaiak 1: 3
Vers: Rómaiak 1: 3

„Fiáról, Jézus Krisztusról, a mi Urunkról. Ő test szerint Dávid nemzetségéből született, …”

Rómaiak 1: 3

Pozitív jellemvonások: Tele vagy életerővel, és ezzel másokat is képes vagy inspirálni. Kitartó, nyitott, rugalmas és türelmes vagy. Szinte bármiről e tudsz beszélgetni, imádsz csevegni, és pont ezért kedvelik a társaságod. Pozitív vagy, szellemes, és találékony.

Rossz jellemvonások: mozgékony vagy, nem tudsz megmaradni egy helyben, és nem vagy következetes sem. Nem tudsz sokáig egy dologra koncentrálni, rengeteg mindenbe belefogysz egyszerre, így gyakorta elhalmoznak a félig befejezett feladatok.

AZ OLTALMAZÓ – RÁK
Bibliai idézet: Ézsaiás könyve 4: 5-6
Vers: Ézsaiás könyve 4: 5-6

„Akkor teremteni fog az Úr Sion hegyének minden helye fölé és gyülekezetei fölé nappal felhőt és ködöt, s lángoló tűznek fényességét éjjel; mert ez egész dicsőségen oltalma lészen…

És sátor lészen árnyékul nappal a hőség ellen, s oltalom és rejtek szélvész és eső elől. ”

Ézsaiás könyve 4: 5-6

Pozitív jellemvonások: segítőkész vagy, ha valaki bajba kerül, egyből a segítségére igyekszel. Befele forduló, csendes és kreatív személyiség vagy. Nem kedveled a konfliktusokat, szereted mindig biztonságban érezni magad, csak így tudsz harmonikus lenni. Bár segítőkész vagy, de a saját dolgaidat egyfolytában nehezen oldod meg.

Rossz jellemvonások: határozatlan vagy, és nem állsz ki a saját döntéseid mellett igazán. Szereted sajnáltatni magad, hamar megsértődsz, ha valaki nem ért meg. Gyakran vagy lusta, és ilyenkor semmi nem érdekel.

A GYŐZEDELMES – OROSZLÁN
Bibliai idézet: Jelenések Könyve 5: 5
Vers: Jelenések Könyve ötödik fejezet

„És egy a Vének közül monda nékem: Ne sírj: ímé győzött a Júda nemzetségéből való oroszlán, Dávid gyökere, hogy felnyissa a könyvet és felbontsa annak hét pecsétét. ” Jelenések Könyve 5: 5

Pozitív jellemvonások: szeretsz a középpontban állni, imádod a rivaldafényt, de bőkezű vagy és adományozó. Kedveled irányítani a dolgokat, könnyen alkalmazkodsz az új dolgokhoz, kiváló főnök lehet belőled. Őszinte vagy és lojális, ha már megtaláltad életed nagy szerelmét. Nyitott vagy, pozitív, és jól szerevező képességgel rendelkezel.

Rossz jellemvonások: arrogáns vagy és uralkodó, nehezen tudod elfogadni a többiek véleményét. A külső szemlélők számára beképzeltnek és nagyképűnek tűnhetsz. A hatalomért szinte bármire képes vagy…

A MEGTESTESÜLT FIÚ – SZŰZ
Bibliai idézet: Ézsaiás könyve 7: 14
Vers: Ézsaiás könyve 7. fejezet

„Ezért ád jelt néktek az Úr maga: Ímé, a szűz fogan méhében, és szül fiat… ” Ézsaiás könyve 7: 14

Pozitív jellemvonások: szerény és maximalista vagy, jó döntőképességgel rendelkezel, gondoskodó és emberséges vagy. Felettébb jó munkaerő vagy, mert mindent lelkiismeretesen, és nagy odaadással végzel el. Gyakorlatias vagy, pontosan betartod a határidőket, racionálisan és világosan gondolkozol. Könnyen és biztosan eléred a céljaidat.

Rossz jellemvonások: van egy enyhe tisztaságmániád, és túl sokat aggódsz fölöslegesen. Kissé zárkózott vagy, társaságban nem egyfolytában érzed jól magad. Könnyen felidegeskedsz, túl kritikus vagy magaddal szemben is, ezért már-már mániássá válnak egyes szokásaid.

A MEGVÁLTÓ – MÉRLEG
Bibliai idézet: Pál 1. levele a korinthosziakhoz 6: 20
Vers: Pál 1. levele a korinthosziakhoz 6. fejezet

„Mert áron vétettetek meg: dicsőítsétek tehát Istent testetekben… ”

Pál 1. levele a korinthosziakhoz 6: 20

Pozitív jellemvonások: könnyen barátkozol, hiszen diplomatikus és vonzó személyiséged sokan imádják. Pozitív vagy, vidám, gyönyörűnek látod az életet, kiegyensúlyozott vagy, szépen öltözködsz, és jó ízlésed van. Szeretsz társaságba járni, és mindenhol hihetetlenül imádnak is, hiszen általában harmóniát árasztasz, ahol csupán megjelensz. Szerénységed miatt nem egyfolytában tudod sikerre juttatni kreatív ötleteid, légy egy kicsit “önzőbb”.

Rossz tulajdonságaid: felettébb hiszékeny vagy, ezért könnyen becsapnak sokszor. Fontos helyzetekben határozatlanná válsz, és nehezen tudsz dönteni. Még a legkisebb dolgokban is gyakorta másoktól függ a döntésed, nehezen állsz ki az elképzelésed mellett.

A SZENVEDŐ – SKORPIÓ
Bibliai idézet: Pál 1. levele a korinthosziakhoz 15: 55-56
Vers: Pál 1. levele a korinthosziakhoz 15. fejezet

„Halál, hol a te diadalod? Halál, hol a te fullánkod?

A halál fullánkja a bűn, a bűn ereje pedig a törvény. ”

Pál 1. levele a korinthosziakhoz 15: 55-56

Pozitív jellemvonások: határozott vagy, erős, és egyfolytában tele vagy energiával. Nagyon odafigyelsz a körülötted levő emberekre, egyfolytában igyekszel segíteni másokon. Bár nem látszik kívülről, de felettébb érzékeny vagy, és ezért gyakorta ingerült leszel. Leleményes, szenvedélyes és határozott vagy, ezért gyakorta eléred kitűzött céljaid. Felettébb jól meg tudsz magyarázni mindent, és ez nagy segítségedre van abban, hogy megvalósuljanak álmaid.

Rossz jellemvonások: alkalmanként tapintatlan vagy, és ezzel hamar megsérted ismerőseidet. Lobbanékony természeted miatt elég nehéz veled kijönni. Sűrűn vagy arrogáns, és féltékeny a többiek sikereire, de ahelyett, hogy tennél valamit előrelépésed érdekében, csupán a szád jár.

A HÓDÍTÓ – NYILAS
Bibliai idézet: Jelenések Könyve 6: 2
Vers: Jelenések Könyve 6: 2

„És látám, és ímé egy fehér ló, és a rajta ülőnél íj vala; és adaték néki korona; és kijöve győzve, és hogy győzzön. ” Jelenések Könyve 6: 2

Pozitív jellemvonások: tele vagy pozitív életszemlélettel, és ezzel nagy erővel vonzod magadhoz a szerencsét is. Mindig készen állsz az új dolgokra, kedveled a felfedezést, a kalandokat, és nem borulsz ki, ha valami nem úgy sikerül, ahogy eltervezted. Adakozó vagy és nagylelkű, egyfolytában támogatod a rászorulókat. Tele vagy életkedvvel, lelkesedéssel, megbízható vagy és becsületes.

Rossz jellemvonások: szókimondó vagy, türelmetlen, robbanékony, dicsekvő, és emiatt gyakran válhatsz közönségessé. Vannak akik tapintatlannak, felelőtlennek és kiszámíthatatlannak tartanak.

AZ ÁLDOZAT – BAK
Bibliai idézet: Pál rómaiakhoz írt levele 3: 25
Vers: Pál rómaiakhoz írt levele 3. fejezet

„Őt adta oda Isten véres engesztelő áldozatul a hitben, hogy kimutassa igazságosságát. Isten végtelen türelmében elnézte a korábban elkövetett vétkeket. ” Pál rómaiakhoz írt levele 3: 25

Pozitív jellemvonások: az összes közül ez a legstabilabb jegy, kiszámítható, logikus gondolkozású és megbízható. Céljaid előre pontosan egyfolytában megtervezed, és nagy határozottsággal haladsz feléjük. Kevés barátod van, de akiket egyszer beengedsz a szívedbe, egy életre megkedvelnek.

Rossz jellemvonások: makacs vagy, és senki kedvéért nem szeretnél megváltozni. Erős hangulatingadozásaid lehetnek, és ezeket általában nem értik meg a körülötted levők. Egyfolytában panaszkodsz, soha nem vagy elégedett, kissé munkamániás is vagy valószínűleg, és ezt másoktól is elvárod.

AZ ÉLŐ VÍZ – VÍZÖNTŐ
Bibliai idézet: János Evangéliuma 7: 38
Vers: János Evangéliuma 7. fejezet

„Aki hisz én bennem, amint az írás mondotta, élő víznek folyamai ömlenek annak belsejéből. ” János Evangéliuma 7: 38

Pozitív jellemvonások: emberszerető és vonzó személyiség vagy, sokan szeretnek a társaságodban lenni. Hihetetlenül jó ötleteid vannak, szereted az újdonságokat kipróbálni. Gyors, és logikus gondolkodásod alkalmanként nehezen értik meg a többiek, de gyakorlatias személyiségednek köszönhetően számos jó ötlet születik.

Rossz jellemvonások: nyitott vagy, de mégsem barátkozol könnyen, ezért sokszor érezheted magad magányosnak. Nem szereted, ha valaki megsérti a személyes szférád. Lobbanékony természeted van, és gyakorta heves vitákba keveredsz. Makacs vagy, és bármi történjen, akkor sem tágítasz az elképzelésedtől.

A FELSZABADÍTÓ – HALAK
Bibliai idézet: A Teremtés Könyve 48: 19, Márk Evangéliuma 1: 17
Vers: A Teremtés Könyve 48. fejezet, Márk Evangéliuma 1) fejezet

„De atyja vonakodott, és így szólt: „Tudom, fiam, tudom, ő is néppé lesz, ő is óriási lesz. Öccse viszont hatalmasabb lesz, és utódai népek sokaságává válnak. ” A Teremtés Könyve 48: 19 „És monda nékik Jézus: Kövessetek engem, és én azt mívelem, hogy embereket halásszatok. ”

Márk Evangéliuma 1: 17
Pozitív jellemvonások: barátságos, segítőkész, alkalmazkodó vagy. Rögtön feláldozod magad, ha úgy érzed, hogy valakinek szüksége van rád. Erős érzelmekkel rendelkezel, vonzódsz a spirituális világhoz.

Rossz jellemvonások: fontos, hogy problémáidban mindenki együttérezzen veled. Álmodozol, és nem vagy túl gyakorlatias. Gyakran vagy hiszékeny, de pletykálkodni is szeretsz másokról. Ha nem figyel kellőképpen rád a környezeted, akkor begubózol, és depressziós hangulatba kerülsz.

blikkrúzs
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn