Te Melyik Tükörbe Néznél Bele? Válaszod Feltárja a Legmélyebb Titkaid

Választásainkban mindig benne van a teljes személyiségünk, így nem csoda, hogy ez az egyszerű teszt a lelked legmélyebb titkait tárja fel. Amilyen könnyűnek látszik, valójában olyan összetett: hiszen mindössze három másodperced van kiválasztani egy tükröt a három közül.

Ennyi idő alatt az agynak nincs ideje kombinálni, a felvett szokások, elvárások szerint dönteni, hanem valóban a valódi személyiséged mutatkozik meg a döntésedben. Válassz egy tükröt, és ismerd meg lelked legmélyebb titkait…

1. Vezetésre születtél
Nincs semmi, ami eltántoríthatna a céljaidtól, és lételemed a versengés. Imádsz új ismereteket szerezni, a leghétköznapibb helyzetből is tanulsz, és ezt a sok információt előszeretettel használod fel, ha egy problémát meg kell oldanod. Mivel látják, hogy tudod, mit beszélsz, egy idő után azt veszed észre, hogy a kollégáid, barátaid megvárják, mit tanácsolsz 1-1 helyzetben; és nem csoda, hogy hamar vezetői székben találod magad.

2. A segítő típusba tartozol
Önzetlen vagy, és egyfolytában azt figyeled, mire van szüksége a körülötted lévőknek, legyenek azok a szeretteid, kollégáid, vagy akár vadidegenek is. Bőkezű vagy, szívesen adsz és segítesz, de tudod a határaidat is: csupán annyit adsz, amennyire képes vagy. Hozzád mindig lehet fordulni egy őszinte beszélgetésért, lélekápolásért, és a környezeted azért is szeret, mert nagyszerű a humorérzéked.

3. Lojális és kitartó vagy
Számodra a karriernél jóval fontosabbak az emberi kapcsolataid, ezért több energiát fektetsz beléjük, mint az átlagember: a családodért, párodért, barátaidért bármire képes lennél. Emellett két lábbal jársz a földön, szereted a rendet mind a környezetedben, mind a magánéletedben. Mivel figyelmesen megszervezel mindent, a munkádban is kiemelkedő sikereket érhetsz el, hiszen pontos vagy, és nem csak a szeretteidhez, a hivatásodhoz is hű vagy.

ripost
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn