Te Mennyire Vagy Elviselhetetlen? A Horoszkópod Elárulja!

Szűz
A Szűz nő a valódi nyaggatógép, panaszkodó és hipochonder. Először édesnek tűnik – mindenkit kiszolgál, kedves és szerény. Annyira jól szervezett az élete, hogy férjének nem kell kétszer kérdeznie, hol a zokni vagy mi a vacsora. Mindezt előre tervezi és excel táblázattal és egy kijelölt Google-naptárral, a következő hat hónapot is beosztja. Lassan, bár … elkezdődik a nyaggatás. A kritika. A fantom betegségek. A lakásban eluralkodik a fehérjepor és a B-12-es tabletta szaga, egyfolytában edz, és férjétől is ezt követeli, megjegyzéseket tesz a sörhasra, ruházatra, piszkos cipőre. Míg kezdetben a szex érzéki (bár ott lesz egy törülköző alattatok, nehogy valami bepiszkítsa a lepedőt), végül egészen elmarad. Párját az őrületbe kergeti mániáival, kivéve, ha egy másik Szűzzel él.


Mérleg
Gondold vissza, amikor megismerkedtél a gyönyörű Mérleg nővel. Emlékszel, hogyan mosolygott, dobálta a haját, és úgy nézett rád, mintha az egyedüli ember lennél a bolygón. Emlékszel a királyi érzésre? Hát nem te vagy az egyetlen. Mindenkivel így viselkedik, ez a Mérleg titkos fegyvere. Nem tart sokáig, míg az ördög előjön a Mérleg nőből, de annyira ügyes, hogy az emberek csupán azt látják, amit ő akar, hogy lássanak belőle. Annyira kecses, annyira bájos és jól képzett beszélgető, hogy a manipuláció olyan könnyű neki, mint a levegővétel. Mindenkit meg tud tartani kegyeiben anélkül, hogy meglátnák valódi énjét, amit csupán otthonra tartogat. Imádja a pletykát, a felszínességet, a külseje a mindene, valódi pózológép. És szempillantás alatt lecseréli párját, ha talál egy erősebb, gazdagabb férfit, miközben azt állítja, az igaz szerelmet kereste csupán. Ő sohasem hibás egy házasság megromlásáért, egyfolytában csupán a másik.

Skorpió
Nem is lehet igazán elmagyarázni, hogy a Skorpió nő milyen ördögi. Valódi játékos, és a testiség olyan mestere, hogy annak senki sem tud ellenállni, még akkor sem, ha átlagos a külseje. Ha még gyönyörű is, valódi gyilkos fegyver. A manipuláció minden csínját-bínját ismeri. Azt szerez meg, akit akar, és addig birtokolja, amíg ő akarja. de nem ereszt el senkit, a Skorpió nő után nem elképzelhető élet, ezért élő halottakat hagy maga után, ők az exei. A Skorpió természetes uralkodója Plútó, a halál, a pusztítás és az reinkarnáció bolygója. Másodlagos uralkodója a Mars, a bolygó, amelyet a Háború Istenéről neveztek el. Ez egy erős kombináció. Hosszú játékot játszik. Ha megcsalják, csupán mosolyog, ezután évek hosszú munkájával a halálba kergeti azt, aki a lelkébe tiport. Minden sérelemért százszorosan kell fizetnie a másiknak. Elképzelhető, hogy pletykákkal fizikai bosszúval támad, de az is elképzelhető, hogy egyszerűen a lelkét eszi meg a másiknak. semmiképpen nincs menekvés. Jobb őt elkerülni, vagy ha mégsem, hihetetlenül ügyelni, hogy semmilyen módon se sértsd meg az érzelmeit.

Nyilas
Szabad, vidám, pozitív, atletikus, versengő, eszes. csupa pozitív tulajdonság. persze, amíg nem próbálsz meg vele kapcsolatba lépni. mert azt nem elképzelhető. A Nyilas számára már a következő randi megbeszélése is a szabadsága korlátozásának számít. Előadja, hogy senkire nincs szüksége. a lojalitást hírből sem ismeri, és kíváncsisága és kalandvágya miatt úgy váltogatja a férfiakat, mint más a ruháit. Hűséget ne is várj tőle, de minimum az arcodba mondja, mi a helyzet, mert a legőszintébb a nők között. Mit érdekli, hogy igazságával a lelkedbe tipor. Az együttérzés nem az előnye, ne csodálkozz azon, hogy főleg magáról beszél, rengeteget, és meg sem kérdezi, mi van veled. A nyilassal hihetetlenül jól ki elképzelhető jönni a jóban. A Rosszban nem az ő kenyere, már ott sincs, mivel a világ realitásait ő nem imádja elfogadni. Semmiben sem számíthatsz rá, de ő nem fél segítséget kérni a barátaitól, és olyankor igen bájos tud lenni. Valahogy egyfolytában felszínen marad.

Bak
Lehetséges, hogy találkoztál egy csodálatos Bak nővel valami elegáns eseményen, egy gazdag cégnél vagy politikai partin. Ez azért van, mert ennek a nőnek vannak céljai. Hihetetlenül ambiciózus a szó legrugalmasabb értelmében, és semmi nem akadályozza meg őt a céljai elérésében. Még egy férfi sem. Főleg az nem. Ő az a fajta lány, akit be elképzelhető mindenhol mutatni, mert klasszikusan elegáns és távolról sem közönséges. Ő kiemelkedően intelligens, és bárkivel elbeszélget megfelelő módon. A hálószobában egy ördög, aki mindenre kapható. Akkor mi vele a baj? Hogy minden bizonnyal valami praktikus cél miatt van veled kapcsolatban: mert gyereket akart, vagy a családod előkelő, esetleg a munkahelyén előbbre tud lépni általad. Más ugyanis nem érdekli.

Vízöntő
A Vízöntők bájosak és furcsák. Szeretik a humanitárius célokat, érdeklődőek, és látszólag izgalmas személyiségek. Ez az izgalmasság viszont hosszú távon irritálóvá tud válni. Mert a Vízöntő semmit sem tűr, ami szokványos, így öncélúan különcködik. Nincsenek igazi barátai csak haverjai, mert az érzelmeket csak hírből ismeri. Párját is tudja hidegen kezelni. A kapcsolatait képes egy vállrándítással lezárni, hogy elutazhasson végre egyedül a világ másik tájára valami izgalmas munkát vállalni, amivel a Földet jobb hellyé teheti. Ha családja van, akkor hajlamos úgy tekinteni szeretteire, mint akik akadályozzák az önmegvalósításban.

Halak
A Halak a függés nagymestere. Ital, szerelem, étel, bármi elképzelhető, de nem hajlandó függőségeiről lemondani. A Halak nő még kevéssé ambíciózus, mint az Ikrek. Nem hihetetlenül szeret dolgozni, inkább csupán álmodozni. Mivel a bolondos Neptunusz bolygó uralja, időnként egészen irracionálisan viselkedik. De nem elképzelhető rajta számon kérni, mert kicsúszik minden felelősség alól. Párját sohasem hajlandó elhagyni, kivéve, ha ő akar lépni, akkor valódi hideg hal lesz, az érzelmeinek hűlt helyét sem fogod megtalálni.

Kos
A Kos nő hihetetlenül lendületes, harcias, türelmetlen és impulzív. Mindennek nekivág egyedül, kicseréli az autógumit is, ha kell. Akció-orientált, erőszakos és ijesztő. Ez a kapcsolata elején szórakoztató – az önkontroll hiánya és az ördögien bátor hozzáállás, egy idő után elég fárasztó mellette az élet. Ha dühbe gurul, csapkod, és megállíthatatlan: felrobbantja a Facebookját nyilvános bejegyzésekkel, és elárasztja Instagramját vidám képekkel, hogy partnerét féltékennyé tegye. Olyan, mint egy kisgyermek, akinek hozzáférése van egy okostelefonhoz és a ház kulcsához. A jó hír, hogy annyira impulzív és keveset gondolkodik a dolgokon, ezért valószínű, hogy elpusztítja az 1. dolgot, amellyel kapcsolatba kerül, legyen az a pasija új vadonatúj kabátja, laptopja vagy az önérzete. De a Kos megunja a hadjáratot, hiányzik a nyomon követés, hogy megkeresse azokat a cuccokat, amelyek tényleg értékesek.

Bika
A Bika hajlamos a lustaságra, a birtoklásra, a féltékenységre, a materializmusra és a garasosokodásra. Kezdetben a Bika nő társasága maga a csoda, hihetetlenül szórakoztató. Ajándékkal és házi koszttal, hosszú, érzéki masszázsokkal, erotikával magához láncolja párját. Azután előveszi az valódi énjét. Ha a partnere nem teljesíti minden kívánságát, esetleg féltékennyé teszi, nem keres eleget, a Bika nő hasonlatossá válik a spanyol inkvizícióhoz. A Bika sokáig nyel, de ha bedühödik, ő az egyik legfélelmetesebb nő a világon. haragja, mint a tornádó. Egyébként szeret lustálkodni, csupán a pénzért dolgozik, szíve szerint csupán enne, inna, szerelmeskedne. A Bika nő birtokolja, bezárja partnerét, és beteszi a sarokba, ahol nézegeti, de igazából nem törődik vele, csupán amikor veszélyben látja a kapcsolatot, olyankor megint édes üzemmódra vált.

Ikrek
Ha egy Ikrek nővel találkozik valaki, először elbűvölő a kellemes fecsegés és a báj. A z Ikrek társasága olyan, mint egy lepkékkel teli pavilon. Színes, könnyed, kellemes, izgalmas. Gyermeki érdeklődésével mindenkinek és mindennek tetszhet az Ikrek nő. Aztán megismered az valódi énjét. Pontosan mindkettőt. felszínes, figyelemzavaros, pletykás, nem minden szavát elképzelhető elhinni. Nem képes koncentrálni az élet súlyosabb dolgaira, mindenért másokat okol, és rengeteget beszél. Ha nem figyelsz rá, azt nem tűri, minden tele van az Ikrek nővel, csupán rá szabad figyelni, egy egész szobányi embert le tud foglalni, de nem a legpozitívabb módon. Sokszor hangulatingadozásai vannak, és nem is tudja, miért. Mivel levegő jegy, bár gyermekien bújós, az érzelmek nem az ő kenyere.

Rák
Ha Rák nő van a közeledben, készülj fel a könnyekre. Megállás nélküli. A Rák nőnek sokszor nincsen önbecsülése, és rendszeresen vágyik a külső elismerésre. Kezdetben misztikusnak és titokzatosnak tűnhet a kemény külső héj miatt, de miután áttörted és elköteleztétek magatokat, megjelenik az valódi, mindent elborító vízjegyű énje. Nincs menekvés, az egész családon eluralkodik, mindenki életét lefoglalja. Egyfolytában vele kell foglalkozni, partnerének naponta tízszer igazolnia kell, hogy mennyire imádja, különben jönnek a könnyek. hajlamos a negatív hangulatra, de nem mondja meg, mi a baja, találják ki a többiek. A Rák nőtől nem elképzelhető szabadulni, de cserébe lojális. Igaz, élete során érzelmi viszonyokba keveredhet férfiakkal.

Oroszlán
Az oroszlán nő a királynő, és úgy is kell kezelni. Olyan féltékeny, mint a Bika vagy a Skorpió, de tagadja, persze óriási színpadias drámákra számíthat, aki nem adja meg az oroszlánnak, ami jár vagy féltékennyé teszi. Ritkán bájos, mint a cica, de egyfolytában vannak karmai, és, ha megindul, ijesztő is elképzelhető. Szeret lustálkodni, mint egy nagy macska, de rengeteget költ, és azt a pénzt nem egyfolytában ő maga keresi meg. Sosem ismeri el, hogy hibázott, egyfolytában úgy alakítja a valóságot, hogy egója sértetlenül kerüljön ki. Egyfolytában szerepel, a legintimebb pillanatban is színpadon van. Mindenki más csupán mellékszereplő az életében.

szt
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn