Te Mennyire Vagy Öreg Lélek? Most Megtudhatod

Gondolkodtál már azon, mennyire idős a lelked? Sokan gondolkodtak már azon, hogy a bennük rejlő élek mennyi mindenen ment már keresztül, és hogy mennyire öreg. Azok, akik hisznek a reinkarnációban, abban is biztosak, hogy léteznek különböző jelek, melyek alapján meg lehet állapítani, hogy kinek a lelke mögött mennyi leélt élet lehet…

Gyereklelkű, elővigyázatos

Ha ilyen beállítottságú vagy, akkor az egyértelműen azt jelenti, hogy túl óvatos vagy, mert nem tapasztaltál még túl rengeteget az univerzum végtelen körforgásában. Nem kizárt, hogy ez a test lehet a lelked legelső húsbörtöne, és mindent először élsz meg, ezért vagy olyan gyermeklelkű, és ezért vagy annyira érzékeny, és esetlen is.

Fegyelmezett, tanulni vágyó

Ha fegyelmezett vagy, de szeretnél egyre inkább többet tanulni az életben,, és állandóan új dolgokhoz képzed magad, akkor teljesen biztos lehetsz benne, hogy bár nem 1. testet öltésedet éled át, de még gyermek lélekkel rendelkezel, aki csupán pár megélt életen lehet túl. A célod az életben, hogy minél több tudásra szert tegyél, hogy ne legyél esetlen, és belépj a lelked kamasz,, ezután később felnőttkorába.

Ambiciózus szabad akaratú

Még fiatal lélek vagy, de már megvan benned a kellő tudás, ezért szinte égsz a vágytól, hogy tegyél is valamit. Tele vagy tervekkel, ambíciókkal, megvalósítandó dolgokkal. Mindenben kipróbálnád magad az életben, és úgy érzed magad, mint egy valódi, mindenhez értő polihisztor. Ebben a korban a család kicsit háttérbe szorul, mert fontosabb számodra saját magad.

Érzékeny, de együttműködő

Akkor nő fel az ember lelke igazán, ha már képes nem csupán saját magának élni, de a lehető legnagyobb mértékben együttműködni másokkal. Ebben a helyzetben már nem vagy fáradhatatlan, és bizony az energiáid is végesek. Tisztában vagy a saját magad korlátjaival, ugyanakkor hihetetlenül fontossá válnak számodra az emberi kapcsolatok. Harmóniában akarsz élni, és szeretsz kiállni a gyengébbek mellett, mert el tudod dönteni mi a jó, és mi a rossz.

Emberiséges, és nyugodt

Ha rengeteget filozofálsz az élet dolgain, akkor azt jelenti, hogy már érted a világ folyamatait, és tisztában vagy az élet körforgásával. Ez jele lehet annak, hogy idős lélek lakozik benned, mely már számtalan emberéletet megjárt.

Ilyenkor a célod sokkalta inkább a spirituális kiteljesedés, mint az, hogy minél többet tudj. Előtérbe kerülnek a megfontolt, bölcs lépések. Egyfolytában nyugodt vagy, és mindenre képes vagy megoldást is találni.

avilagtitkai
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn