Te Mért Vagy Különleges? A Cipő Teszt Megmutatja!

A ruhák, ékszerek, cipők igazán fontosak egy nőnek. Jobb kedvre derítik, megszépítik a külsejét, ami még energetikusabbá teszi a nőt: amit már természetesen messziről észrevehetünk. Az ilyen nő nyugodt, magabiztos és sugárzó. A mai napon azt javasoljuk, hogy vegyen részt egy tesztben, így megtudhatja, hogy ön miért is speciális nő. Válassza ki az önnek tetsző cipőt és rengeteget megtudhat magáról!

Az 1 számú…
Nehéz a nőiességével versenyezni. Amint megjelenik egy társaságban, azonnal magára vonja a figyelmet. A férfiak megcsodálják, a hölgyek pedig irigykednek. A háta mögött rengeteget pletykálnak önről, de ez önt nem érdekli. Ön magabiztos és csupán az önhöz közelállók véleményére ad.

Nem bízik másokban, de ha valakiben mégis megbízik, akkor az egy életre szól. Ki nem állhatja az árulást, ha valaki elárulja, annak soha sem bocsát meg. Ön egyfolytában csodálatosan néz ki. Mindegy, hogy ruhát vagy szoknyát visel, mert önnek minden jól áll, akárcsak a nadrág.

A 2 számú…
Ön kedves, aranyos és romantikus. Ilyen nőről álmodnak a férfiak, mert önről lehet gondoskodni, lehet önt csodálni és bele lehet önbe szerelmesedni. Imádja, ha figyelmesek önhöz és imádja a könnyű flörtöket. Függetlenül attól, hogy ön sikeres a férfiak körében, a hölgyek mégsem utálják önt, épp ellenkezőleg, kedvelik a társaságát. A kisugárzása úgy vonzza az embereket, mint a fény a lepkét.

Ez csupán a külső. Belül ön mégis határozott, aki pontosan tudja, hogy mit akar. Ön egyfolytában eléri a célját. Önnek jól állnak a pasztell színek, csipkés blúzok és ruhák. Ezek mind kihangsúlyozzák a természetes szépségét.

A 3 számú…
Ön rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Őszinte, szerény és lojális. Önre egyfolytában lehet számítani. Minden nehézséget méltósággal fogad. Olyanról, mint ön, rengeteg férfi álmodozik. A lakását otthonossá tudja tenni, csodálatosan főz és egyfolytában ápolt külsővel rendelkezik. Mit is kívánhatna mást egy férfi?

Az összes pozitív tulajdonsága ellenére nehezen találja meg a párját. Az önt körülvevők nem értik, hogy egy ilyen szép nő, mint ön miért is van egyedül. Nem kell sietnie, mert az igazi szerelem időben meg fogja találni önt. Önnek az élénk színek állnak jól. Virágok, fodrok, csipkék – ez nem az ön világa. Önnek a szépsége a természetesség, nem kell eltúloznia a külsejét.

A 4 számú…
Ön Miss Positive! Az emberek vonzódnak önhöz, mert tele van energiával. Önnel lenni érdekes, mert sok hobbija van. A melegség, ami önből árad még a legkeményebb szívű férfit is megolvasztja. Kapcsolatai gyakorta barátságként indulnak, ezután idővel átalakul valami mássá.

Magához vonzza az erősebbik nemet, de nem zárja be őt azonnal a szívébe. Senki sem tudja, hogy mi játszódik le az ön lelkében. Képes mosolyogni nappal és később este pedig telesírja a párnáját. Jól áll önnek, ha kísérletezik az öltözködésében. Élénk smink, vagány frizura, extravagáns ruha – ez az önnek való!

Az 5 számú…
Már gyermekkorában tudta, hogy ön hihetetlenül gyönyörű. De a természetes szépsége és szerénysége ellenére mégsem hordja fenn az orrát. Az embereket nem a megjelenésük alapján, hanem a belső szépségük alapján értékeli. A férfiak ezt azonnal megérzik és akaratlanul is vonzódnak önhöz. Kitűnő pszichológiai érzékkel rendelkezik, a barátnői egyfolytában kikérik a tanácsát.

Figyelmesen megválogatja a partnereit. Soha nem siet, megvárja a tökéletes férfit. Jó érzékkel rendelkezik. Tudja, hogy hogyan lehet elegánsan megjelenni, anélkül, hogy egy kisebb vagyont költene el a külsőjére.

Ha tetszett önnek ez a teszt, ossza meg a barátnőivel! Melyik cipőt is választotta ön? Egyet ért-e az arra vonatkozó leírással? Mondja el véleményét erről a hozzászólásokban!

Ketkes
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn