Te Miben Vagy Különleges? Aphrodite Horoszkópja Megmutatja!

Egy nő nem csupán attól nő, hogy magassarkút hord, vagy gyönyörű pirosra van lakkozva a körme. Számos nő, akkor is vonzza a tekintetet, ha egy egyszerű melegítőben van, és épp csupán kiszaladt a sarki boltba felkötött hajjal. Nézzük hát, melyek a legnőiesebb jellemvonások a csillagjegyek szerint.

Oroszlán
Egy energikus, szenvedélyes, és különleges szépségű nő. Biztonságos a társaságában lenni, hiszen határozott, és mindent hihetetlenül fontosan megszervez. Ambíciós, erős vezetői hajlammal rendelkezik, szeret a középpontban lenni. Viszont, ha már nem tűnik annyira érdekesnek számára valami, akkor könnyen lankadni kezd az érdeklődése.

Kos
Külsőleg hihetetlenül vonzó, igen dús, és egészséges haja van, és egyfolytában kifinomultan sminkel. Viszont szépségének titka nem a külsőségekben rejlik, hanem belülről, önbizalmából fakad. Eléggé szeszélyes érzelmileg, de ugyanakkor hihetetlenül szenvedélyes is. Energikus, és cselekvőkész, soha nem hátrál meg a felelősségektől. Pozitív, nem adja fel, keményen küzd céljaiért.

Szűz
Szépsége messze földön népszerű, őt aztán egyfolytában csupán úgy emlegetik, hogy “az a gyönyörű nő”. Kifinomultan öltözködik, romantikus, és gyöngéd alkat. A férfiak körülrajongják, és minden kívánságát teljesítik. Kreatív, perfekcionista, és sikeres.

Mérleg
Nőies varázslata eleganciájában, és megjelenésében, kifinomult ízlésében rejlik. Ő maga nem annyira pozitív, egy kicsit lusta, és sokszor érzi úgy, hogy nem úgy mennek a dolgok, ahogy eltervezte. Inkább csupán pihenne, és élvezné, hogy a világ körberajongja.

Bika
Aki ebben a csillagjegyben született hihetetlenül nőies, de igen határozott, és független, éppen ezért nem igazán tűri el a többiek irányítását. Lojális, nyugodt, és gyengéd. Magánéletében kissé zárkózott, nehezen bízik meg az emberekben. Gondoskodó, igen kiváló háziasszony, szeret főzni.

Ikrek
Kettős személyiség, ritkán egy ízig-vérig nő, máskor pedig úgy viselkedik, mint egy önfeledt gyerek. Nehéz rajta kiigazodni, de éppen ez a kettőssége sokak számára hihetetlenül vonzó. Tele van innovatív ötletekkel, társaságban rengeteget beszél, és igazán szórakoztató személyiség tud lenni.

Bak
Titokzatos szépséggel, és igen feltűnő megjelenéssel rendelkezik. Hihetetlenül stílusos, kifinomult az öltözködése, és egyfolytában tisztában van a legújabb divathullámokkal. Kedves, viszont inkább felszínes, nem szeret mélyebb dolgokról beszélgetni. Nem létezik túl rengeteg barátja, inkább távolról szemlélik szépségét.

Nyilas
Vidám, állandóan mosolyog, energikus. Nem fél semmitől, állandó kíváncsisága hajtja az új dolgok kipróbálása felé. Szeret utazni, kirándulni, a távoli egzotikus tájak töltik fel energiával. Hihetetlenül lojális barát, és társ, benne aztán egyfolytában meg lehet bízni.

Halak
Kifinomult, és nőies, varázslatosan néz ki egyfolytában. Nem a legújabb trend szerint öltözik, de szépsége belülről fakad, és, amikor jól érzi magát a bőrében, csupán úgy ragyog. Gyengesége, hogy nem létezik túl rengeteg önbizalma, de, ha megtalálja a számára ideális párt, akkor reggeltől-estig ragyog.

tudnodkell.info

Vízöntő
Hihetetlenül kifinomult, de nem egy hétköznapi szépség. Kreativitása, és leleményessége megszépíti, és ebben a helyzetben a boldogság tüzét látod tükröződni a szemében. Nőies, modern öltözködésével minden tekintet vonz. Intelligens, könnyen rátapint a dolgok lényegére, ezért bármilyen problémát hamar meg tud oldani.

Rák
Ő egy hihetetlenül diszkrét szépség, nehéz lenne nem észrevenni már messziről a tömegben. Természetes mosolya, és gyönyörű ívű ajka igazán nőiessé varázsolja. Imádja a divatot, éppen ezért egyfolytában nagy hangsúlyt fektet arra, hogy jól nézzen ki. A kényelmes, de mutatós ruhadarabokat részesíti előnyben. Kissé félénk, de, ha megtalálta az igazit, hihetetlenül lojális típus.

Skorpió
Csupán egy pillantás, és máris bárki fejét el tudja csavarni. Igen erős jellem, hihetetlenül szenvedélyes, kevesen tudnak ellenállni neki. Népszerűségét határozottságának is köszönheti, gyorsan és gondolkozás nélkül küzdi le az akadályokat. Hihetetlenül eszes, és gazdag fantáziával rendelkezik, de nem egyfolytában használja ki az előtte álló lehetőségeket.
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn