Te miért születtél erre a Bolygóra? A maják most megválaszolják a kérdéseid

Biztosan elgondolkoztál már egyszer azon, hogy mi keresni valód van ezen a földön és pontosan milyen célod is van ebben az életben. Tanulnod és fejlődnöd kell, vagy boldognak lenned?
 
Másokat kell szolgálnod, vagy másoknak kell téged? Megannyi megválaszolatlan kérdés létezik, amelyre most választ kaphatsz a majáktól, a legbölcsebb ősi civilizációtól!
 
Denevér – Tzootz (július 26-augusztus 22. )
Egy felettébb izgalmas élet a tiéd, aki élete során megannyi dolgot megél és egyre inkább többet lát a világból. Az ezekből az élményekből szerzett tapasztalatod és személyiséged valódi vezetőt csinálnak belőled, amelyet csak észre kell venned és kamatoztatnod kell. Az a te földi küldetésed, hogy tereld az embereket a jó út felé és vezetőjük légy.
 
Skorpió – Dzec (augusztus 23-szeptember 19. )
Nem tartozol azok közé, aki képes elfelejteni az embereknek minden neked vagy a szeretteidnek okozott fájdalmat, sérelmet, szenvedést. Ez a tulajdonságod kicsit gátol téged abban, hogy száz százalékig meg tudj bízni az emberekben. Emiatt kialakul benned egy féltékenységi és birtoklási vágy is, ami nem sok javadra válhat. A te földi küldetésed az, hogy ezen a tulajdonságodon felül kerekedj és megtanulj ezáltal boldog lenni.
 
Szarvas – Keh (szeptember 20-október 17. )
Ha ebben a maja jegyben születtél, akkor te a szeretetre születtél ezen a földön. A te földi küldetésed szeretni az embereket és szeretettel fogadni azt a rengeteg jót és önzetlenséget, amit a többiek nyújtanak feléd. A nagy szíved miatt kicsit érzékeny vagy, ezt meg kell tanulnod leküzdeni és megerősödni.
 
Bagoly – Moan (október 18-november 14. )
Te az ember vagy, aki rendszeresen keresi a helyét a világban, de igazából soha nem érzed azt, hogy végre megpihenhetsz. A te földi küldetésed az, hogy megtapasztald a jót és a rosszat és tanulj belőle, ami az utazásod során téged ér. Emellett mivel nem állsz mindig stabil lábakon meg kell tanulnod megerősödni.
 
Páva – Cutz (november 15-december 12. )
Mindig is olyan személy voltál, aki nem szeretett elveszni a tömegben, kedveled ha körülötted forog a világ. Emiatt az élet minden részén kemény harcokat kell megvívnod, hogy elérd a céljaid. A földi küldetésed az, hogy sikerüljön elérned ezt a célt, ahol önmagad lehetsz, eközben pedig meg kell tanulnod azt, hogy a szerénység mekkora erény.
 
Gyík – Xibkay (december 13-január 9. )
Az egész életed a zárkózottság jellemzi, az, hogy burkot vonj magad köré. Nehéz feladat számodra feloldódni társaságokban, bármennyire meglepő, gyakran még a régi barátaid között is. A földi küldetésed ebben rejlik, hogy megtanulj megnyílni és közel merj engedni magadhoz másokat.
 
Majom – Batz (január 10-február 6. )
Az ötleteid miatt segítened kell az embereken és az emberiségen, mert a kreativitásod határtalan. Hihetetlenül hasznos tanácsokkal tudsz szolgálni másoknak, emiatt a földi feladatod az, hogy az arra rászorulók “szemetes ládája” legyél és segítsd őket.
 
Sólyom – Coz (február 7-március 6. )
A tekintetedben van a legnagyobb erényed, a szemedből ugyanis rengeteg minden sugárzik. Példás viselkedésed és erkölcsi nézeteid miatt erős személyiséget sugárzol a környezeted felé. A földi küldetésed, hogy vezesd, tereld az embereket.
 
Jaguár – Balam (március 7-április 3. )
Valódi szenvedéllyel éled meg az élet minden csodáját, tele vagy energiával, ennek ellenére mégsem tudsz sokáig egy boldognak tűnő párkapcsolatban maradni. Az a küldetésed, hogy megtanulj lojális maradni és az is maradj azzal szemben, aki szívvel-lélekkel szeret téged.
 
Kutya – Pek (április 4-május 1. )
Felettébb sok pozitív tulajdonsággal rendelkezel, amit nem mert másokkal szemben bemutatni, pedig nem csupán magadnak, hanem a másik félnek is jót tennél vele. Az a feladatod ebben az életben, hogy adj és adj másoknak és megtanulj megnyílni előttük.
 
Kígyó – Kaw (május 2-május 29. )
Kettős személyiség vagy, akinek van rengeteg jó és számos rossz tulajdonsága is. A földi küldetésed, hogy megtanuld a jó oldal felé terelni az életed és megmutasd másoknak is, hogy tudsz csak jó lenni.
 
Nyúl – Tzub (május 30-június 26. )
Élettel teli, vidám, energikus személy vagy, aki gyakran megfeledkezik a többiek érzéseiről és beletaposol mások lelki világába. A földi küldetésed, hogy változtass ezen a hozzáálláson és ne vedd fél vállról a többiek érzéseit.
 
Teknős – Aak (június 27-július 25. )
A kisugárzásod és a személyiséged különlegessé tesz, ami miatt így vagy úgy, de kihívod a többiek figyelmét. Titkolózó, zárkózott emberré válsz emiatt, aki nem szeretne megnyílni az embereknek. A földi küldetésed, hogy kicsit meg tudj nyílni és mások titkait a sírig magadban tartsd.
 
tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn