Te Milyen Intelligencia Típussal Rendelkezel? A Horoszkópod Elárulja

Mindenkinek más-más tehetség adatik, más kompetenciáink vannak, így logikusan következik az is, hogy mindenkinek más típusú intelligenciaterülete fejlettebb. Ha csillagjegyek jellemzői köré csoportosítjuk ezt a témát, akkor gyorsan rájöhetünk, hogy mindegyik csillagjegynek megvan a maga intelligenciaterülete, amely kiemelkedőbb.

Kos – Interperszonális intelligencia
Kiválóan megérted az embereket és azt, hogy mit miért tesznek. Még a nehéz természetű személyeket is kiválóan kezeled. Egy Kost igazán nehéz átejteni, mert hihetetlenül gyorsan átlát minden hazugságon.

Bika – Érzelmi intelligencia
A Bikák természetükből fakadóan nagyon empatikusak, és könnyen tudnak a többiek érzéseivel azonosulni. A legzavarosabb helyzetekben sem veszítik el fejüket, és a nehéz szituációkat is jól kezelik. Nyíltak és őszinték, akik elég magabiztosak is magukban ahhoz, hogy ne engedjék meg másoknak azt, hogy ítélkezzenek felettük.

Ikrek – Logika
Az Ikrek nagyon analitikus gondolkodásmóddal rendelkeznek, így döntéseiket egyfolytában alaposan és racionálisan átgondolva hozzák. Sokszor minden érzelmet kizárva döntenek bizonyos dolgok felett. Feltételezések helyett információkat gyűjtenek, és addig nem ítélkeznek, míg az összes perspektívát meg nem hallgatták.

Rák – Bölcsesség
Akik ezen csillagjegyben születtek óvatosan és körültekintően cselekednek. Sosem kérkednek tudásukkal, hanem folyton arra törekednek, hogy még több információt szívjanak magukba. Másoknak is gyakorta adnak tanácsokat, amelyek a legtöbb esetben gyümölcsözőek.

Oroszlán – Vizuális intelligencia
Az Oroszlánoknak kitűnő szemük van a színekhez, formákhoz, elhelyezéshez, dizájnhoz, tudják, hogy mit hogyan javasolt felújítani, ezért kitűnő művészek lehetnek. Magas esztétikaérzékük miatt kiváló lakberendezők, fotósok, filmesek és tervezők.

Szűz – Zenei intelligencia
A Szűz profi módon képes megkülönböztetni a hangszíneket, nagyszerű hallása van a zenéhez és szinte minden hangban, zajban meghallják a dallamot. Könnyedén tanulnak meg különféle hangszereken játszani, aminek idővel a mestereivé válnak.

Mérleg – Indíték
A Mérlegek szeretnek bizonyos tettek hátterében lévő okok után járni. Pont ezért kitűnőek a vitákban. Logikusan és folyékonyan érvelnek, hiszen figyelmesen tanulmányozták a háttérben húzódó indítékokat. Ugyanakkor a vitapartnerükről sem feledkeznek meg, sőt először mindig az ő érvelésének engednek teret.

Skorpió – Gyakorlatiasság
A Skorpiók valódi lángészek, akiknek egyfolytában helyén az eszük. A legrosszabbnak tűnő helyzetből is megpróbálják kihozni a maximumot úgy, hogy a kialakult problémákhoz könnyen alkalmazkodnak. Gyors észjárásuk és logikus gondolkodásuk miatt kiváló túsztárgyalók lehetnek.

Nyilas – Előrelátás
A Nyilast gyakorta gondolják filozófusnak, mert egyfolytában a jövőbe tekint, és azt elemzi. Az emberek sűrűn azt gondolják, hogy csak szerencséjük van, de minden sikerüket alapos tervezés és fontolgatás előzi meg, így minden esetleges buktatót előrelátnak.

Bak – Önelemzés ereje
A Bak gyakorta életkorát meghazudtoló bölcsességet és érettséget mutat. Ez annak az eredménye, hogy hosszas elmélkedések és önismeret segítségével másként tekint a világra. Az emberek nyugodt természetként ismerik, mert óvatosan közeledik a külvilág felé.

Vízöntő – Lelki intelligencia
A Vízöntők folyton önmaguk szerepét kutatják a világban. Inkább a megfoghatatlan spiritualitásban lelik örömüket, mintsem az e világi anyagi dolgokban. Kiemelkedően öntudatosak és munkájuk által egyre inkább biztosabbá válnak azzal kapcsolatban, hogy kik is ők valójában.

Halak – Kreatív intelligencia
A Halak egyfolytában valamilyen absztrakt módon szeretik önmagukat kifejezni. Imádnak a művészetekkel kacérkodni, nem riadnak vissza költészettől, színészettől, de a tudományos világtól sem. Olyan szemmel tekintenek a világra, ahogyan csupán nagyon kevesen, ezért kiemelkedően szabadon gondolkodnak és nem engedik, hogy a többiek által felállított normarendszer korlátozza őket.

filantropikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn