Te Milyen Szellemi Képességekkel Rendelkezel? A Csillagjegyed Elárulja

Ugyan sokan megtapasztalnak valamilyen megérzést életük során, úgy vélik, hogy szellemi képességeink és intuitív tulajdonságaink valójában a csillagjegyeink és személyiségjegyeink által meghatározottak. Olvass tovább és tudd meg, hogy melyek a tieid!

Kos
A Kosok úgy közelítik meg a pszichikai világot, ahogyan minden mást is az életben. Impulzívak, spontának és energikusak, akik gyakorta küzdenek az érzelmeikkel. Ahhoz, hogy elhiggy valamit, látnod kell azt. Habár tűz jegy révén elég intuitívnek kellene lenniük, a Kosok nem a legszellemibb jegyek. Hajlamos vagy logikusan gondolkodni, még akkor is, ha hihetetlenül jó megérzéseid vannak más emberekkel kapcsolatban. Ha képes vagy rá, hogy a megérzéseidre hallgass, akkor rá fogsz jönni, hogy a legtöbbször az adja meg számodra a helyes utat.

Bika
A Bikák túl földhöz ragadtak ahhoz, hogy eléggé intuitívek tudjanak lenni. Bár jellemzően felettébb könyörületes jegy és jól ért az emberek nyelvén, mégsem a megérzései vezérlik. Ahogyan a Kos is, hihetetlenül logikus ember vagy, aki nem igazán hisz a saját intuícióinak. Azonban felettébb jól érzed, hogy hol vannak a személyes határaid és azt, ha valaki ezeken át akar lépni. Ha valamivel vagy valakivel szemben kellemetlen érzéseid támadnak, akkor bízz az ösztöneidben, mert szinte mindig a helyes utat mutatják.

Ikrek
Az Ikrek hihetetlenül beszédes emberek, akik 6. érzékkel rendelkezvén tisztán képesek megérezni a körülöttük lévő energiákat. Talán az állatövi jegyek egyik legpompásabbika. Képes vagy látni azokat a dolgokat, amelyeket gyakorlatilag senki, még mielőtt valóban megtörténtek volna. Intuitív módon kapcsolódsz másokhoz és képes vagy felettébb gyorsan rájuk hangolódni, bolygódnak a Merkúrnak köszönhetően. Sok Ikrek csillagjegyű ember tehetséges a Tarot kártyák olvasásában és az Ouija tábla használatában.

Rák
A Rák az egyik legpszichikusabb jegynek számít. Természetes összhangban vagy saját érzelmeiddel és képes vagy érzékelni mindent, ami körülötted van, hiszen nagy figyelmet szentelsz a környezetednek. A Hold által vezérelt Rákok hihetetlenül maternális, nagyon és érzékeny emberek, akik képesek másokkal kapcsolódni, legyen az jó vagy negatív. Hihetetlenül jó hallgatóság, aki azonnal tudja, hogy a másik ember hogyan érzi magát, így mindig képes megtalálni a helyes szavakat az adott kérdésekben.

Oroszlán
Az Oroszlánok tűz jegyek, ami azt engedi sejtetni, hogy jó intuícióik vannak, amik gyakran szellemi képességként tűnhetnek fel. Mindez azonban attól függ, hogy mit kezd az Oroszlán ezzel az intuícióval. A legtöbben gyakran összpontosítotok magatokra, így ezen az úton elvész a szellemi képességetek. Másrészt, amikor szívügyekről van szó, akkor könnyen megérinthet téged ez a szellemi képesség. Azok, akiknek hold van a jegyében, felettébb csodálatos szerelmeket képesek megélni, hiszen pontosan tudják, hogy mire vágyik a másik és mitől érzi jól magát. Egyesek jó gondolatolvasók és képesek megmondani, hogy mi járhat mások fejében.

Szűz
A Szüzek jó szellemi képességekkel rendelkeznek, viszont ezt gyakorta elnyomják magunkban az önbizalomhiányuk miatt. Fegyelmezett, szellemes és módszeres személy vagy és képes lennél megérezni, ha valami rossz esemény közeleg vagy valaki fájdalmas érzelmi helyzetbe keveredik, azonban ezt nem engeded a felszínre kerülni. Felettébb figyelsz a részletekre és ezáltal képes vagy kapcsolatba kerülni a környezeteddel, így világosabb képet kapva azokról a dolgokról, amiket mások várhatóan nem is látnak.

Mérleg
A Mérleg jegy szülöttei túlságosan praktikusak és kiegyensúlyozottak ahhoz, hogy valami misztikus dologban higgyenek. Nagyon is el vagy foglalva a családdal és a barátokkal, így ne is igazán hiszel abban, hogy lenne valamilyen veleszületett szellemi képességed. Azonban kevesek közületek képesek arra, hogy betekintsenek mások fejébe, hogy megvizsgálják, vajon mi folyhat ott. Ezek a telepatikus képességek gyakorta megmutatkoznak a Mérlegek társasági viselkedésében. Mélyebb és magasabb szinten is képesek kapcsolódnia a maradék emberhez, mint egyéb jegyek, ha erre valóban odafigyelnek. Emellett hihetetlenül empatikusak az állatokkal.

Skorpió
A Skorpió olyan jegy, amely erős intuícióval rendelkezik! Vízjegy lévén olyan természetes szellemi képességekkel rendelkezel, hogy téged minden titok és ismeretlen dolog vonz. A mély és sötét Skorpió tehetséges szellemidézésben, energiák áramoltatásában vagy szellemek érzékelésében. Képesek hosszú ideig meditálni és ezen idő alatt szellemi energiájukat növelni, képessé válva akár a jövőben is látni és olvasni az emberek gondolataiban.

Nyilas
Ismert vagy a nagy felfedezési és kalandvágyadról. A Nyilasok izgatottabbak, mint bármelyik jegy és gyakorta sok energiával és szenvedéllyel rendelkeznek. Képesek arra, hogy a megfelelő időben a megfelelő helyen legyenek. Sokan egyszerűen megérzik, ha valami fontos esemény fog történni és sietnek a helyzet megmentésére. Az élete hirtelen drámai változásai csak fokozzák lelki képességüket, és gyakran képesek erős, intuitív útmutatásukra támaszkodnia, ha létfontosságú döntések meghozataláról van szó.

Bak
A Bak az egyik legkevésbé intuitív csillagjegy mind közül. Két lábbal a földön állsz. Hiszel a racionális gondolkodásban és általában a megfigyelés erején alapuló döntéseket hozol. Azonban jóval nagyobb szellemi képességgel rendelkezel, mint gondolnád. Sokaknak közületek mély látomásai vannak mind ébren, mind álmukban. Felettébb türelmes típus vagy és képes vagy kifejleszti magadban erős szellemi képességeket, de csupán akkor, ha erre igényed van. A Bak anyák képesek olvasni gyermekeik gondolataiban és ezáltal felettébb jó szülőkké válni.

Vízöntő
A Vízöntő jegy szülöttei összhangban vannak szellemi énjükkel és másokkal is. Megvan az a csodálatos képességük, hogy megkapják azt az emberektől, amire vágynak, köszönhetően magas szintű tudatosságuknak. Annak ellenére, hogy minden szellemi jelenségre racionális magyarázatot próbálnak keresni, hihetetlenül izgatottak, amikor nem találják meg azt. A csillagjegyek lázadói és humanitáriusai képese megmondani, hogy mit gondolhatnak mások. Nem sokan tudják elrejteni előlük belső gondolataikat.

Halak
Az utolsó vízjegy a Halak, amely a csillagjegyek legpszichikusabb jegye. Erős intuícióinak köszönhetően a Halak bármikor képes megérteni az adott helyzetet, amiben van. Valódi empaták, akik felettébb nyitottak a szellemi rezgésekre és a legérzékenyebb csillagjegyek. Számos Halak született gyógyító, aki képes másoknak tanácsot adni, segíteni embertársainak megtalálni a helyes utat az életben. Akkor a legerősebb a szellemi erejük, amikor álmodnak. Megvan a kockázata, hogy olyan mélyen belemerülnek a szellemi világba, hogy nehéz onnan kihúzni őket.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn