Te Milyen Varázslatos Ajándékkal Születtél? A Születési Dátumod Megmutatja

Mindenkit megáldottak egy varázslatos ajándékkal, és ahhoz, hogy megtudd, te mivel rendelkezel, nem kell mást tenned, mint kielemezni a születésnapod.

Nem számít, hogy hiszel-e a mágiában. Még az sem, ha tudod, hogy a születésnapodnak milyen szám felel meg. A Mágikus Ajándékod veled van, akár tudsz róla, akár nem. Ha azonban erre rájössz, akkor több esélyed van arra, hogy “műveld” és mesterévé válj az erejének.

Ahhoz, hogy megtudd titkos ajándékodat, add össze születési dátumod, hónapod és éved számjegyeit, amíg egy egyjegyű számot nem kapsz. Például, ha 1975. szeptember 1-jén születtél, az egyjegyű összeg 5 lesz. (1 + 9 + 1 + 1 + 9 + 7 + 5 = 32 = 5).

Amint az alábbiakban láthatod, az egyjegyű számod jelentősége felbecsülhetetlen. Ha megtudod, hogy melyik a születési számod, közelebb kerülsz életed céljához…

Az 1-es szám. A mágus
Az első szám a teremtés száma. Úgy tartják, hogy azok, akik a hatása alatt születnek, nagyszerű boszorkányok lesznek, mivel remekül képesek akaratukat érvényesíteni.

Nektek pedig erős akaratotok van. Azonban nem szabad megpróbálnotok manipulálni és irányítani a körülöttetek lévőket.
Mágikus foglalkozásotok: manifesztáció

A 2. szám. Az empatikus
Nagyon érzékeny vagy a körülötted lévő energiákra. Így, ahogy felnőttél, megtanultad érezni és megérezni, amit mások tesznek, és ezért lettél olyan együttérző.

Mágikus ajándékod a szívedben és a harmadik szemedben van, mivel folyamatosan érzékeled a körülötted lévő energiaáramlatokat. Ezeket arra kell használnod, hogy enyhítsd mások fájdalmát, de arra is, hogy a földeléssel és a természettel való érintkezéssel gyorsan helyreállítsd az energiádat.
Mágikus foglalkozásod: Álmok és intuíció

3. A hármas hold
Ez a szám a Hold három fázisát testesíti meg. Ezért hiszik a boszorkányok, hogy a “hármas Isten és/vagy hármas Istennő” “eszköze” vagy. Ezért benned rejlenek a teremtés és a pusztítás erői.

A régi szabály, hogy “vigyázz, mit kívánsz”, rád is érvényes, hiszen mágikus adottságod, hogy gondolataid és vágyaid gyorsan valósággá válhatnak.
Mágikus foglalkozásod: Teremtés és pusztítás.

A 4. Az elementalista
A 4-es szám a Föld 4 elemével korrelál: Tűz, Víz, Levegő és Föld. A te lényed egyensúlyban van a Föld négy elemével, és ezért vagy nagyon racionális, erős elmével.

Mivel folyamatosan energiát merítesz az Elemekből, nagyon nehéz bárkinek is átkot szórnia rád. Mivel a Tűz, a Víz, a Levegő és a Föld mágikus erőteret hoz létre körülötted, eltereled a negativitást.
Mágikus foglalkozásod: Mágia: Elemi mágia

Az 5. szám. A spiritiszta
Ahogy a 4-es szám a természet négy elemét (Tűz, Levegő, Víz és Föld) szimbolizálja, az 5-ös szám az ötödik elemet jelképezi: Szellem (az ókori görög mágiában az éter).

Akik ennek hatása alatt születnek, kapcsolatban állnak a szellemvilággal, és könnyen képesek túlvilági erőket megidézni. Ezért tökéletes spiritiszták, mivel az ötödik elem – a Szellem – uralja őket!
Mágikus foglalkozásod: Szellemekkel való kapcsolatfelvétel és ősi mágia

6. A szoláris tanonc:
A 6-os szám a Napot szimbolizálja, és mindent, ami a fényforrásunkból ered. Ezért erős energiaáramlás van benned.

Mágikus ajándékod a Napból származik, így az élet minden áldását és erejét megtestesíti. Te gyógyító és vezető vagy. De a nagy hatalommal nagy felelősség is jár. Tanuld meg, hogy csodálatos hatalmadat a legetikusabb módon használd.
Mágikus szakmáid a rituális mágia, az összes varázslat és a gyógyítás.

7. A holdi tanonc:
A 7-es szám a Holdat és minden mágiát szimbolizál, ami az Éj Nagyasszonyától származik. Mágikus adottságod tiszta, a Hold vad mágiája. Nagyon furcsa számodra a rituális mágia követése, mert ösztönösen tudod, mit kell tenned.

És általában nem teszed kétszer ugyanazt. Nagyon aktív intuícióddal improvizálsz. Emellett egy másik mágikus adottságod az, hogy prófétai álmaid vannak. Ha helyesen értelmezed őket, és megbízol bennük, csodákra vagy képes!
Mágikus foglalkozásod a prófétai álmok és látomások.

8. A hagyományos boszorkány:
Ezt a számot tartják az egyik legmágikusabbnak. Megfelel a 8 szombati boszorkánynak, a világ 8 sarkának. Ha a születési számod a nyolcas, akkor nagy mágikus erő fut át rajtad, de ez csak akkor aktiválódik, ha sikerül összehangolnod és megünnepelned a szombatokat.

Nagyon pontos belső iránytűvel rendelkezel, és ezért tudod megkülönböztetni a jót a rossztól.
Mágikus foglalkozásod az energiamanipuláció és az alkímia.

9. A sámán:
Az utolsó számjegy a fentiek egyesülését jelképezi. Ez az az ajtó, ahonnan minden véget ér és minden újra kezdődik. Ezért látsz olyan dolgokat, mint senki más. Mágikus adottságod a művészi és kreatív természeted, és gyakran nagyon érdekes szemszögből látod a helyzeteket.

Kulcsfontosságú számodra a hozzád illő totemállat megtalálása. Miután ez megtörtént, jelentős változás állhat be az életedben.

Mivel a szám a halálnak és az újjászületésnek felel meg, természetes képességed a szellemek és a szellemek felderítése, de ha megtanulod használni ezt a képességedet, akár a világot is átlépheted, mint minden sámán.
Mágikus szakmáid az asztrálprojekció és a totemmágia.

facts
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn