Te Miről Álmodsz Éjszakánként? A Csillagjegyed Ezt Is Megmutatja

A horoszkópod most elárulja, hogy melyek azok a tudatalatti gondolatok, melyekkel az álmaidban sűrűn találkozol.

Kos
Valószínűleg gyakran gondolsz az ételekre, bűntudatod van az étkezésed miatt, főleg, ha a késő esti órákban is nassolsz. Az étel utáni vágyakozásod gyakran jelenik meg álmaidban.

Bika
A pénz körül forognak a gondolataid, álmaidban sűrűn maradsz pénz nélkül, mivel elköltötted a tartalékot is. Nyugodj meg, és kezeld racionálisan a pénzügyeidet.

Ikrek
Olyan érveken gondolkozol, melyeket könnyen felhasználhatsz a konfrontációid során. Valójában azonban nincsenek ellenségeid, még, ha úgy is gondolod néha, éppen ezért nem kell harcba szállnod senkivel.

Rák
Sokszor tervezgeted az, hogy a reggeli kávét barátaiddal fogyasztod el egy napsütötte teraszon. Azonban erre soha nem került még sor, ezért az e körüli gondolatok foglalkoztatnak állandóan. Egyszer tervezz el egy kellemes kávézást, és valósítsd is meg.

Oroszlán
Az jár a fejedben, hogy miért nem rajonganak jobban érted az emberek. Állandóan az elismerő szavak csengnek a füledben! Álmaidban dicsérő emberek állnak körülötted, és éljeneznek. Inkább próbáld meg te magad jobban értékelni.

Szűz
Leginkább a munka körül forognak a gondolataid, úgy gondolod, hogy minden óra, amit alvással töltesz, időpocsékolás. Természetesen egy projektről, vagy egy munkával teli napról fogsz álmodni. Legalább álmaidban ne foglalkozz a munkával, hagyd azt nappalra.

Mérleg
Nem tudod eldönteni, hogy érdemes edzőterembe járnod, vagy sem. Még nem tudtál elég érvet felsorakoztatni magadnak, ami amellett szólna, hogy jót tenne egy kis egészséges testmozgás. Álmaidban ezen gondolatok között vívódsz.

Skorpió
Attól rettegsz, hogy az emberek nem őszinték veled, félsz, hogy a szemedbe szépeket mondanak, és a hátad mögött szidnak. Ha nem akarod, hogy még sokáig rémálmaid legyenek, próbálj egy kicsit jobban megbízni ismerőseidben.

Nyilas
Lelkiismeret-furdalásod van amiatt, hogy túl sok időt töltesz alvással. Úgy gondolod, hogy sokkal hasznosabban is lehetne tölteni azt az időt. Éppen ezért nagyon nyugtalanul alszol, próbálj egy kissé megnyugodni. Hidd el, neked is kijár egy kis pihenés.

Bak
Úgy gondolod, hogy nem elég jók az emberek ahhoz, hogy a bizalmadba tudd fogadni őket. Hagyj fel az ilyen gondolatokkal, nyugodj meg, próbálj megbízni jobban az ismerőseidben és az idegenekben egyaránt.

Vízöntő
Minden a terveid szerint alakul vajon? Mi lesz veled a jövőben? Állandóan ilyen gondolatok járnak a fejedben, és emiatt igencsak stresszes vagy. Álmaidban félsz a jövőtől. Bízd magad az Univerzum gondoskodására

Halak
Azt gondolod, hogy az emberek nem mondanak neked igazat, amikor kikéred a véleményük valamiről. “Egészen biztos, hogy hazudott, amikor azt mondta, hogy nem vagyok kövér”-és ezzel a gyomorideg már be is ült a hasadba, amitől nem fogsz tudni elaludni. Lazíts, így vagy jól, amilyen vagy!

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn