Te mit láttál meg először a képen? Válaszod elárulja hogy miért szeretnek téged az emberek

Ha megnézed a rajzot, akkor rengeteg lehetőség van, hogy mit látsz meg rajta elsőként. Bármi is legyen az, sok dolgot elmond és felfed rólad. Vess rá egy pillantást, hagyd, hogy megérzésed magával ragadjon, és nézd meg, mit mond személyiségedről mindez. Kezdődhet a megfejtés? Jöhetnek a magyarázatok?

1. Nyitott könyv
Ha egy nyitott könyvet láttál meg először, akkor hihetetlenül intelligens ember vagy és rendkívüli a megérző készséged. Az emberek adnak a véleményedre, bármilyen akadállyal találkozol, könnyedén és bölcsen győzöd le. Mivel felettébb könnyen ráhangolódsz másokra, ez leszívhatja az energiádat. Érdemes alkalmanként elvonulnod és megtalálnod egy csendes zugot, hogy fel tudj töltekezni.

2. Rózsa
Tele van a szíved szeretettel és szerelemmel. Meglátod mindenben a szépséget, csendes és érzékeny alkat vagy, messze áll tőled a drámázás. Szelíd vagy, és gyakorta inkább félreállsz, mint hogy megbánts másokat. De alkalmanként figyelj és légy résen! Próbáld jobban védeni magad, és nyitottságod őrizd meg, viszont lásd meg a valóságot is!

3. Fekvő, megdöntött kereszt
Lojális vagy. Nem könnyen szavazol bizalmat és nem esel könnyen szerelembe. De aki elnyeri a szíved, az számíthat rád, mellette állsz teljes meggyőződéssel. Kreatív vagy és felettébb éles eszű. Valódi művészlélek vagy, engedd azonban azt is, hogy az egyensúly létrejöjjön ösztöneid és tudatod között.

4. Lufik
Pozitív, lelkes, szabad lélek vagy. Azt teszed, amit helyesnek érzel, nem a többiek befolyásolnak, hanem a megérzéseidre hallgatsz. Még a nehéz időkben sem veszíted el a reményt. Néha nehezen tartod a fókuszt. Próbálj meg olykor jobban koncentrálni, ez segíteni fog céljaid elérésében.

5. Szív
Kedves és szeretetre vágyó, szeretni képes ember vagy. Hiszel a megbocsátás erejében, mindenkiben meglátod a jót és mindenkinek jót kívánsz. Egyszerűen a jóra törekszel, és melegszívű ember vagy. Hajlamos vagy a megtört lelkeket magad köré vonzani, és ez könnyen sérülést okozhat neked is. Vigyázz kissé jobban magadra, szeresd magad is minimum annyira, mint másokat!

6. Oroszlán feje
Bátor vagy, nagyvonalú és magabiztos. Öntudatos vagy, tisztában vagy erősségeiddel, de emellett gyengeségeiddel is. Jól ismered magad és rengeteget tettél ezért az önismeretért. Hajlamos vagy túlhajszolni magad, vigyázz az egészségedre és az egyensúlyra! Ahogyan arra is, hogy szíved kicsit jobban óvd azoktól, akik visszaélnek nagyvonalúságoddal.

7. Mosolygó arc
Derűs természet vagy, kiváló humorérzékkel. Bármikor és bármint tudsz nevetni, üdítő jelenség vagy a környezeted számára is. Humorod viszont sokszor arra használod, hogy elrejtsd igazi éned. Ne félj bemutatni önmagad! Engedd, hogy szeressenek azért, aki vagy!

8. Nyakkendő
Erős az önfegyelmed, keményen dolgozol, mindenbe 100%-ot beleadsz. A kihívások nem ijesztenek meg, erős elveid vannak és öntudatosan cselekszel. De a dolgokat alkalmanként fekete-fehéren látod. Vedd észre az árnyalatokat, a színeket a lehetőségeket! Engedj meg magadnak több szabadságot is olykor.

ripost
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn