Te Mit Tennél Először a Kép Alapján? – Teszt

A most következő villámteszt ezt, vagyis a stresszhelyzetben hozott döntésünket vizsgálja, és az alapján ad képet a személyiségünkről. Fontos leszögezni: nincs jó vagy rossz válasz, csak egy kérdés. Nézd meg a fenti képet: Mit tennél először ebben a helyzetben?

1. Lekapcsolod a vízforralót.
Ha a vízforralót választottad elsőnek, akkor az azt jelenti, hogy szenvedélyes és meglehetősen gyors személyiség vagy. Gyorsan hozol döntéseket kétségek nélkül, valamint semmi sem akadályoz meg a céljaid elérésében. Gyorsan megunod a monoton dolgokat. Törődsz a biztonsággal, nem kedveled a meglepetéseket. Könnyebb számodra egy meghatározott terv követése, melyben nincsenek váratlan fordulatok.

2. Felveszed a telefont.
Ha a telefonhívásra válaszolsz először, akkor azt jelenti, hogy jó koncentrációs képességed van. Nehezedre esik elfogadni a többiek hibáit. Képes vagy egyszerre több dolgot csinálni. Könnyen kommunikálsz az emberekkel. Szeretsz ismerkedni és élvezed, ha a figyelem középpontjában vagy.

3. Megnyugtatod a síró gyermeked
Ha először a babát nyugtatnád meg, az azt jelenti, hogy nyugodt és leleményes ember vagy. Szeretsz segíteni másoknak, és kész vagy feláldozni magadat másokért. Családbarát ember vagy, és értékeled az emberi kapcsolatokat. Rettegsz a magánytól, és fontos, hogy valaki egyfolytában közel legyen hozzád. Számodra egy csendes, hangulatos este a családdal jobb, mint egy zajos bárban ücsörögni a haverokkal.

4. Megakadályozod, hogy a kutya széttépje a kanapét.
Ha úgy döntesz, hogy a kutyát állítod le, aki épp a kanapét marcangolja, mert számodra fontos a rend és a fegyelem. Nem szereted a rendetlenséget, sem a házban, sem az életedben. Fontos, hogy minden az irányításod alatt legyen. Nagy figyelmet fordítasz az anyagi dolgokra és a társadalmi helyzetre. Tudod a válaszokat az összes kérdésre, és azt, hogy hogyan kell minden helyzetben helytállni.

liked
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn