Te Mitől Leszel Jó és Mitől Leszel Rossz Kedvű? A Csillagjegyedből Megtudhatod

Ismerjük meg jobban ismerőseinket, barátainkat és szeretteinket csillagjegyük alapján. Most megtudhatod, hogy mivel okozhatsz nekik örömöt és hogy mitől lesznek lehangoltak!

Kos
A Kos mindig elvárja, hogy, ha ő valamit tesz a másikért, akkor azt ő is ugyanúgy visszakapja. Csupán akkor mutatja ki a szeretetét, ha ő is szeretve van. Ha valami nem úgy történik, ahogy elvárja, akkor már nem boldog. Ha hirtelen más lesz a hangulata, tudjuk, hogy nem érzi jól magát.

Bika
Egy hihetetlenül különleges ember, hiszen rajta aztán nagyon látszik, ha boldog és elégedett. Ha nem elégedett viszont akkor is inkább mosolyog, hogy a külvilág ne érezzen sajnálatot iránta. Soha nem fogja beismerni, hogy boldogtalan.

Ikrek
Róla aztán fogod tudni, hogy mit érez, hiszen egyfolytában bejelenti, hogy jelenleg boldog, vagy szomorú valami miatt. Részletesen elmeséli, hogy mi történt vele, és attól sem riad meg, hogy másokat hibáztasson.

Rák
Mivel teljes szívéből képes szeretni, rajta egyfolytában fogod látni, hogy éppen mit érez, mennyire elégedett. Ha valamiért frusztrált, akkor igyekszik, hogy kijavítsa a tévedéseit, és boldognak érezze magát.

Oroszlán
Mindig túl büszke ahhoz, hogy beismerje boldogságát. Nem nagyon tudsz az igazi érzelmeihez közel férkőzni. Gyakorta változik a hangulata, és eléggé önző.

Szűz
Általában mindig kedves, nehezen tudod meg, hogy mit is érez valójában. Ha boldogtalan már csak az utolsó pillanatban robban a bomba.

Mérleg
Hihetetlenül fontos számukra a szeretet, bár alkalmanként a munka azért felülkerekedik az életükben, és emiatt elnyomják az érzelmeiket. Ha nem boldogak a párkapcsolatukba, munkába menekülnek.

Skorpió
Egyből látni fogod, ha egy Skorpió boldogtalan, mert minden érzése kiül az arcára. Arrogáns, és agresszív lesz.

Nyilas
Ha nem boldog, rögtön 180 fokos szögbe változik a gondolkodása, és másképp cselekszik, mint ahogy eddig tette. Humorizálni kezd, és szarkasztikus lesz.

Bak
Légy óvatos vele, mert nem szereti a meglepetéseket. Ha nem boldog a párkapcsolatában, mindent megtesz, hogy valahogy megmentse.

Vízöntő
Ambíciós, és mindent megtesz céljai elérése érdekében. Ha kibillen a párkapcsolati kiegyensúlyozottság, akkor keményen dolgozik, hogy helyreállítsa. Nem árulja el, hogy miért zaklatott, csak figyelmen kívül hagyja a párját.

Halak
Túl sokat tervez, állandóan a jövőben él. Ha a párkapcsolata kiegyensúlyozott, akkor felhőtlenül boldog tud lenni.

Érdemes elmentened ezt a bejegyzést későbbre, hogy segíthess ismerőseidnek is vidámságot varázsolni az életükbe 🙂

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn