Te Racionális, Érzékeny, Vagy Energikus Természetű Vagy? Ez a Teszt Megmutatja

Vess egy gyors pillantást a fenti képre. Ne gondolkozz, ne nézegesd túlzottan sokáig, ne engedd, hogy agyad működésbe lépjen: kizárólag megérzéseidre és ösztöneidre hagyatkozz. Ezek súgják majd meg, hogy mit is veszel észre elsőként a rajzon. Az pedig, hogy mit láttál meg először, meglepő titkokat fed fel személyiségedről…

Az ember a hegy tetején
Ha az alakot vetted észre elsőként, aki a hegy tetején áll, akkor egy felettébb reális, igazán racionálisan gondolkozó ember vagy. Egyfolytában tudod, mi a dolgod, kötelességtudó vagy és lelkiismeretes, az életed egy jelentős részét feladatokban méred. Egy felszínes szemlélődő számára lehet, hogy énközpontúnak tűnsz, de valójában arról van szó, hogy szeretnél jól teljesíteni és megbízható társ, barát, partner lenni mind a magánéletben, mind a munka frontján. Azért ne felejts el alkalmanként lazítani is! Megérdemled te is, hidd el!

A női arc
Ha a fa és annak ágai mentén kirajzolódó női arcot fedezted fel először, akkor vezérelnek, hihetetlenül érzékeny vagy, sőt valószínűleg még rendelkezel azzal a 6. érzékkel is, mellyel csupán felettébb kevesen. Ösztöneid szinte egyfolytában megsúgják, mi a helyes út, amelyen el kell indulnod – jól teszed, ha hallgatsz megérzéseidre. Bár tele vagy érzelmekkel, mégis alkalmanként magányos típusnak tűnhetsz. Erről viszont szó sincs. Elvonulásod nem magány, hanem belső szükséglet: szeretsz időt tölteni magaddal, és ezt jól is teszed, hiszen fontos, hogy legyenek olyan szakaszok életünkben, amikor önmagunkkal foglalkozunk.

A hold
Ha a sarló alakú hold tűnt fel neked a kép láttán, akkor egy energikus, élettel teli, jó kedélyű, humoros ember vagy. Sokan vesznek körül, igazán kedveled a társaságot, általában hamar jó pozícióban találod magad egy új közegben. Bár sokan vesznek körül, azért jó, ha észben tartod, hogy közülük nem mindenki igaz barát. Ne feledd, hogy a igazi barátok és a felszínes ismerősök közt olykor a különbség! Kedélyes természeted nem jelent azonban felelősséget: terveidet tisztán látod, sőt jó előre meg is vannak életedről a saját elképzeléseid, melyeket törekszel megvalósítani.

ripost
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn