Téged Hogyan Lát a Világ? Nézz a Választott Tükrödbe és Kiderül!

Ha szeretnéd tudni milyennek látnak téged mások, ez a teszt a segítségedre lehet. Válassz egyet a képen látható 4 tükör közül, és olvass tovább, hogy megtudd, mit árul el ez a külvilágba vetített képedről. Sikerült választanod? Akkor lássuk az eredményeket!

Az 1. tükör:
A tökéletes, tiszta szabadság képét mutatod a külvilág felé. Egyedül is élvezed az életedet, nem rohansz előre, a saját tempódban haladsz. Nehezedre eshet betartani a szabályokat és ezért pár ember éretlennek talál. Az igazság viszont az, hogy eredeti személyiség vagy, és képtelen vagy alkalmazkodni valamihez, ami nem tesz téged igazán boldoggá. Azok, akik előítéletek nélkül látnak téged, inspiráló személynek tartanak, és szeretnének olyan szabadok lenni, mint te vagy.

A 2. tükör
Az emberek felettébb magabiztos személynek tartanak, aki a személyiségével nyűgöz le másokat, nem vulgaritással. Előkelőséged és az, ahogyan az életet látod, felkelti az emberek csodálatát és alkalmanként az irigységét is. Az egyensúly és az érettség példaképe vagy a körülötted lévők számára. Természetesen mindez a rossz emberek figyelmét is felkelti, de te mindenkinél jobban tudod, hogy kell kezelni őket, ezért is van az, hogy a szeretteid egyfolytában hozzád fordulnak tanácsért.

A 3. tükör: Nem mindennapi személyiség vagy.
A furcsa dolgokat részesíted előnyben, és olyan kalandokat kockáztatsz meg, amelyeket a legtöbb ember elkerülne, mert szeretsz intenzíven és szenvedélyesen élni. Nem kedveled a rutint, és egyfolytában azt keresed, hogy élhetnéd jobban az életedet. Ez az oka annak, hogy azok az emberek, akik nyugodtabb, hagyományosabb életet élnek, gyakorta nem értékelik a te életmódodat. Túl vakmerőnek találnak téged, de az is lehet, hogy titkon arra vágynak, bárcsak ők is ilyen felszabadultak lehetnének. A hozzád hasonló emberek azonban szeretnének minél szorosabb kapcsolatban állni veled.

A 4. tükör: Az emberek szelektívnek és befelé fordulónak látnak téged.
Időnként láthatóan kényelmetlenül érzed magad abban a helyzetben, ott, ahol éppen vagy, mintha csupán kötelességből lennél ott. Néhányan rosszul ítélnek meg téged, mert nem tudják megérteni, miért töltesz annyi időt egyedül. De téged nem igazán érdekel, mit gondolnak rólad. Te a saját világodban, a saját szabályaid szerint élsz, amelyeket nem kényszerítesz rá másokra, de téged boldoggá tesznek, és csupán ez számít.

Mit gondolsz az eredményről? Magadra ismertél? Írd meg a véleményedet és oszd meg a tesztet a barátaiddal is!

twice
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn