Téged miért vesznek észre a férfiak? A horoszkópod elárulja

A magabiztos fellépésed, esetleg az önfeledt nevetésed, vagy éppen a csípőd formás vonala? Az első benyomás rengeteget nyom a latba, és bár az igaz szerelem születése már mindkettőtök összetett és egész személyiségén múlik, árulkodhat róla, miért akad meg rajtad először a férfi szeme.

Kos
Ha a Kosok megérkeznek valahová, azt nem lehet nem észrevenni, hiszen egyfolytában túlcsorduló energiájukkal szinte berobbannak minden terembe.
Ez persze van, akiket megriaszt, de olyanok is vannak, akik azonnal vonzódni kezdenek ehhez az energikus jelenséghez, aki láthatóan akár a hegyeket is képes lenne elmozdítani.

Ha Kos vagy, akkor nagy valószínűséggel az energiád, a lendületed, a temperamentumod az, ami megragadhatja reménybeli partnered figyelmét, és felkelti a kíváncsiságát: vajon honnan nyeri a lendületét és az aktivitását ez a nő?

Bika
A Bikák esetében a szigorú külső lágy belsőt takar, és ezt ha akarnák, de tudnák titkolni.

Miközben náluk mindennek az élén kell állnia, és elképesztő iramot képesek diktálni maguknak és a környezetüknek, mégis képesek együtt érzőek és végtelenül kedvesek lenni.
A Bika csillagjegy szülötteit leghamarabb a mosolyuk árulja el, így a környezetüknek is ez lehet az, ami megragadja a figyelmét.

A semmihez sem fogható, sugárzó kedvesség, ami a Bikák mosolyából árad, azt sejteti másokkal, hogy több is rejlik itt a felszín alatt, mint gondolnák, és érdemes lehet a Bikákat megismerni mélyebben is.

Ikrek
Akárhová is megy, az Ikreket gyorsan veszi körbe a társaság, mivel mindenkihez van 1-1 jó szava, bárkit meg tud nevettetni, és azonnal ráérez arra, hogy kivel hogyan kell beszélnie.

Ha az Ikrek csillagjegy alatt születtél, akkor a környezetedet vélhetően egészen leveszi a lábáról az, ahogy minden társaságnak a lelke, középpontja vagy, és ahogy képes vagy megragadni az emberek figyelmét.

Nem csoda, ha valaki úgy érzi, hogy mindenki kíváncsi rád, akkor ő is többet akar ezután tudni rólad, és szeretné, ha mindenkire kiterjedő figyelmedből neki egy kissé több is kijutna.

Rák
A Rákok valódi csendes szépségek, akikről első pillantásra valószínűleg meg sem mondaná az ember, mennyi energia és kitartás lapul bennük, és milyen keményen képesek dolgozni.
A Rákok esetében gyakran tartásuk, visszafogott mosolyuk, szerény szépségük az, ami felkelti valaki érdeklődését, ami miatt megragad rajtuk a többiek szeme.

Az persze csupán később derül ki, hogy a szerénység és a bájosság hátterében valódi vasakarat lapul, mégis az elegancia és a visszafogott tündöklés az, ami egy Rákot már az első pillanatban vonzóvá tehet a többiek szemében.

Oroszlán
Az Oroszlánok jellemzően felettébb hiúak, ami a külsejüket illeti, így meg is adják a módját annak, hogyan bukkannak fel.
Nem feltétlenül szeretnek páváskodni, de gondoskodnak arról, hogy ahová mennek, ott észrevegyék őket.

Nehéz megfogalmazni, mi az, ami leginkább megragadja azok figyelmét, akik érdeklődni kezdenek az Oroszlánok iránt, mert gyakran maga a jelenlétük, az, ahogyan betöltik a teret vezeti rájuk a figyelmet, és ígér izgalmas kalandokat annak, aki nem fél közelebb merészkedni ehhez a vibráló személyiséghez.

Szűz
A Szüzek egyfolytában végtelenül precízek és alaposak, ugyanakkor van bennük valami megfoghatatlanul könnyed nőiesség.
Ez az izgalmas kombináció az, ami először felkelti azok figyelmét, akik szeretnének közelebb kerülni a Szüzekhez.

Fő vonzerejük, hogy összeszedett, rendezett benyomást keltenek, tiszteletet parancsoló jellemük mégsem kelt félelmet vagy szorongást, mindenki úgy érzi, hogy a Szüzekkel könnyedén megoszthatná a legbelsőbb titkait is, mert teljes diszkréciót és jó tanácsokat kapna ettől a speciális jegytől.

Aki fogékony az eleganciára, az biztosan a Szüzeket is az első pillanattól kezdve vonzónak találja majd.

Mérleg
A Mérleg egy különösen izgalmas jegy, viszont az asztrológia szerint nem csupán bájos, bár meglehetősen szeszélyes természetével hódít, hanem azzal is, hogy a legszebb emberek ez alól a csillagjegy alól kerülnek ki.

Pont ezért a Mérlegek elsődleges vonzerejét a szépségük jelenti, ez az, ami legelőször megragadja valaki figyelmét.

Természetesen gyorsan kiderül, hogy egy Mérleg sokkalta több egy egyszerű babaarcnál, de az első benyomáskor vonzó alakjuk, jellemzően ragyogó, szép szemeik, esetleg az erős, dús hajkoronájuk az, ami felkeltheti a másik nem érdeklődését irántuk.

Skorpió
A szenvedélyes Skorpiók őszintén és szívből tudnak nevetni, aki pedig egyszer meghallotta gyöngyöző kacajukat, az azonnal rengeteget megtud arról, hogy mennyi szenvedély és tűz is lakozik ezekben a speciális emberekben.

A Skorpió jegy szülötteit energikus mosolyuk és zabolátlan vidámságuk teheti különösen vonzóvá a többiek szemében, aki egyszer meghallotta a nevetésüket, az valószínűleg azonnal módot kezd keresni arra, hogy közelebb kerülhessen a Skorpiók káprázatos személyiségéhez, és megtudja, honnan jön a sok lendület.

Nyilas
A Nyilasok valódi megfoghatatlan, megzabolázhatatlan lelkek, akiknek mindenük a szabadság, és ez már első pillantásra is látszik rajtuk.

Többnyire a stílusuk is tükrözi a személyiségüket, bár az ízlésük hibátlan, mégis szeretnek kissé kilógni a sorból, olyan holmikat hordani, ami nekik tetszik, és nem amit mindenki más visel.

Ezzel gyorsan felhívják a figyelmet magukra minden társaságban, és sokaknak tetszik, hogy azonnal látják: nem egy tömegtermékek által elvakított bábbal, hanem egy igazi egyéniséggel van dolguk, akivel izgalmas kaland lesz együtt felfedezni a világot, vagy akár csupán felfedezni azt, ahogyan a Skorpiók látják a világot.

Bak
A Bakok környezetében gyakran régi barátok, ezer éves ismerősök tartózkodnak, hiszen, ha a Bak egyszer valakit megszeret, akkor mellette bármeddig kitart.
Ennek a biztosra vehető közegnek köszönhetően a Bakokból sok pozitív energia és életöröm árad, amiben mindenki jól tudja érezni magát.

Nem is csoda, ha akadnak ezután olyanok, akik ezt a vidámságot, lelkesedést és pozitív életszemléletet megtapasztalva nem is szeretnének majd tovább állni, inkább fürdőznének még egy kicsit a Bakokat körülölelő energiákban.

Vízöntő
A Vízöntők egyfolytában keresik azokat, akiknek kifejthetik az életfilozófiájukat, és akikkel egy jót beszélgethetnek.

Tipikusan az a csillagjegy, akinek sugárzó személyisége már ránézésre is rengeteget sejtet, ha pedig valaki csupán egy mondatukat kapja el egy beszélgetésből, az is elegendő ahhoz, hogy megálljon és tovább hallgassa, mit mondanak a Vízöntők, mert gondolataik értékesek és forradalmiak, képesek teljesen új nézőpontba helyezni dolgokat.

Ha lehetőségük van rá, hogy személyiségüket csupán egy pillanatra is megcsillantsák, lesz olyan, akinek megragadják a figyelmét.

Halak
A Halakban van valami rejtély, valami különös, megmagyarázhatatlan dolog, ami azonnal látszik rajtuk, mert szinte körüllengi a személyiségüket.

Nem kell, hogy csendesek legyenek, vagy hogy rébuszokban beszéljenek, mégis mindenki számára egyértelmű, hogy a Halak képes nagy csatákat vívni, és komoly titkok tudója, amikből érdemes lehet tanulni.

A Halak legfőbb vonzerejét az jelenti, hogy azonnal látszik: van bennük valami furcsa, amit érdemes megismerni és kiismerni is.

erdekescikkek
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn