Telihold szertartás: áldást és felszabadulást hoz a lélek számára

A szertartás elvégzése után minden megváltozik, semmi sem lesz a régi, most jobban érezzük az Univerzum áldásos energiáját, mint eddig. A következő időszak kiemelkedően gyönyörű lesz, tele lesz pozitív energiával és optimizmussal. Vidámak leszünk, élvezni fogjuk az életet és a tapasztalatokat, a legnagyobb vágyunk az állandó fejlődés lesz.
 
Telihold idején végezzük el a következő rituálét, és legyünk hálásak, hogy részesei lehetünk a Hold különleges energiájának. Ez a szertartás segít jobban csatlakozni a körülöttünk lévő égi erőkhöz.
 
1. Készítsük elő a helyet
A Telihold rituáléhoz fontos egy csendes, szakrális tér. Keressünk egy csendes és kényelmes helyet, ahol zavartalanul kapcsolódhatunk a Hold energiájához.
 
2. Csatlakozzunk az Univerzum energiájához
Üljünk kényelmes testhelyzetbe, csukjuk be a szemünk, vegyünk néhány mély lélegzetet, és képzeljük el, hogy lábaink, akárcsak a gyökerek behatolnak a földbe, és összekapcsolódnak annak stabilitásával. Közben minden stressz vagy feszültség eltűnik.
 
3. Írjuk le a szándékainkat
Használja ki a Nyilas Telihold erejét, írjuk le milyen szándékaink vannak a fejlődéssel és tanulással kapcsolatban. Legyünk határozottak és őszinték, merjünk nagyot álmodni, és képzeljük el a ránk váró lehetőségeket. Képzeljük el, hogy az álmunk valóra vált, és kapcsolatba lépünk a lelkünkkel.
 
4. Megkezdődik az elengedési rituálé
Engedjük el a korlátokat és a régi hiedelmeket, amelyek már nem szolgálnak. Írjuk le egy papírra, hogy milyen dolgoktól/szokásoktól/gondolatoktól/félelmektől akarunk megszabadulni. Ha végeztünk, gondoljon egy pillanatra arra, hogy levettünk a vállunkról minden terhet, és dobjuk a szemétbe a papírt, vagy égessük el.
 
5. Engedjük, hogy a Hold feltöltse a lelkünket energiával
Keressünk egy helyet, ahol a Telihold teljes pompájában megfigyelhető. Engedjük, hogy fénye átjárja egész testünket, meggyógyítsa, felszabadítson a régi terhek alól, hogy új fejezetet kezdhessünk az életünkben.
 
6. A rituálé befejezése
Fejezzük ki hálánkat ezért a csodás élményért. Köszönjük meg a Holdnak, az Univerzumnak és a lelkünknek, hogy részt vehettünk ebben a rituáléban. Csukjuk be a szemünk, lélegezzünk be és ki 2 percig. Aztán, amikor úgy érezzük, hogy készen állsz, nyissuk ki a szemünk. Adjuk át magunkat az érzésnek, hogy tovább lépjünk az életben.
 
filantropikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn