Teljesen észrevétlenül manipulál másokat ez a 4 csillagjegy!

Más manipulációjának célpontjává válni az egyik legrosszabb dolog, főleg akkor, ha már egészen be van hálózva az ember, és későn veszi észre, hogy mi történik a valóságban. Az ilyen emberek tettei nem biztos, hogy rossz szándék által vezéreltek, ám ettől még nem lesz jobb a helyzet.
Bizonyos csillagjegyek ezen képessége kitűnik a többieké közül. Nézzük, hogy kik azok.

IKREK
Kétségkívül hihetetlenül barátságos típus vagy, ám ez nem jelenti azt, hogy ne ragadnál meg minden lehetőséget és módszert, hogy rávedd a környezetedet arra, hogy azt tegyék, amit te szeretnél. A karizmád magával ragadó és mivel szinte minden helyzethez képes vagy adaptálódni ezért rengeteg bizalmat ébresztesz a többiekben.

Minél jobban megbízik benned valaki, annál egyszerűbben tudod őt manipulálni.

RÁK
Te valószínűleg sokkalta jobban felhúzod magad azon az állításon, hogy manipulatív vagy, mint bárki más, de attól, hogy nem szeretnéd bevallani, még igaz. Nagyon szereted irányítani a környezetedben lévő embereket, még ha nem is veszed észre.

Mindaddig, amíg úgy gondolod, hogy az irányítás mániád mások javát szolgálja, addig észre sem veszed, hogy mennyire beleavatkozol a többiek életébe és túllépsz az illendőség határán.

OROSZLÁN
A világgal szemben támasztott elvárásaid magasak, és ha azok nem egyeznek a történésekkel, akkor nem szégyellsz használni másokat, hogy elintézzék a megvalósításhoz szükséges munkát.

Egy csepp lelkiismeret furdalás sincs benned, amikor másokat manipulálsz, ugyanis úgy gondolod, hogy ha be lehet húzni valakit a csőbe, az meg is érdemli. Mindamellett szerinted, senkinek nem ártasz vele.

SKORPIÓ
Olyan vagy, akár egy vérbeli kém. Megszerzed az információt, amire szükséged van, de úgy, hogy a másik észre sem veszi, hogy olyan dolgokat mond el neked, amit nem akar. Gyors vagy, körmönfont és felettébb okos.

Te soha nem buktatod le magad és a többiek sem jönnek rá a cselszövéseidre, vagy ha mégis, már hét határon túl jársz olyankor.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja. com
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn