Teljesen Kicseréli a Hajat Ez a Házi Lé!

Ezzel a zöldséglével, ha heti 2-szer, 60 napon keresztül kezeljük a fejbőrünket, serkentjük a hajhagymák vérellátását, megszűnik a hajhullás, és a régi, fáradt hagymák is újra életre kelnek.

A hagyma más egészséges összetevők közt rengeteg ként is tartalmaz, amely biztosítja a hajhagymák egészségét és a kollagén termelést. A hagyma baktérium és gombaölő hatásánál fogva leviszi a fejbőr gyulladásait, fertőzéseit, fertőtleníti azt. A hagyma ezen kívül olyan nyomelemek tárháza még, mint a kalcium, magnézium, kálium, szelén, vagy a foszfor.

A hagymából a levet úgy nyerd ki, hogy turmixgépbe tedd darabolva, ezután pépesítés után gézen szűrd le. Kézi reszelővel is pépesítheted szűrés előtt.

Amikor először alkalmazod, először allergiapróbát csinálj egy kis bőrfelületen. Ha nincs reakció, akkor kend át az egész fejbőrt a lével, figyelmesen dörzsöld be. Ha túl csípős: 1 adag hagymaléhez 2 adag vizet lehet tenni, így hígíthatod. 30 percig ha hagyod rajta, ezután utána moss hajat.

Erős hajhullás ellen heti 3-szor alkalmazhatod. A hagyma erős illatát elveszi egy kevés vizes-ecetes öblítés.

Hagymás főzetet is csinálhatsz, ettől nem lesz kellemetlen szagú a haj. Két fej hagymát kell felvágni, és egy liter vízben 10 percet át forralni. Majd hagyd, hogy kihűljön, ezután leszűrve, dörzsöld a hajadba.

A hagymaléhez tehetsz kókuszolajat, amely nagyszerűen újraéleszti a szálakat. Egy fél hagyma levéhez keverj egy kanál kókuszolajat, ezt dörzsöld a fejbőrbe, majd 30 perc után moss hajat.

szt
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn