Térdfájdalom Ellen: Keverd Össze a Citromlét Ezzel az Olajjal!

A térd fájdalom annyira kellemetlenné válhat, hogy még a napi teendőket sem tudjuk elvégezni miatta, könnyen elronthatja az általános hangulatunkat, ha felerősödik.
Hatással lehet minden korosztály számára. Alkalmanként a sérülések, ízületi gyulladás, vagy csupán a túlhajszoltság, a fáradtság is okozhat erős fájdalmat. Ebben a helyzetben nem kell túlreagálni, van megoldás. Ha nagyon hirtelen jön, orvoshoz kell fordulni.

Van egy igazán jó házi csodaszer: olcsó és egyszerű. nem más ez, mint a citrom. A továbbiakban bemutatjuk hogyan használd hogy búcsút inthess a fájdalomnak.

Íme a recept térd fájdalom ellen:
Összetevők:
-1-2 citrom
-szezámolaj

Elkészítés:
Vágjuk a citromot kis darabokra, és tegyük őket egy pamut rongyra. Ezt követően, mártsuk a ruhát szezámolajba is és azonnal tegyük rá a fájó térdre. Hagyjuk így 10 percig. A jobb eredmény érdekében ismételjük meg az eljárást naponta kétszer.

Ajánlott, hogy igyunk langyos vizet citromlével minden reggel étkezés előtt annak érdekében, hogy javítsuk az ízületek egészségét belsőleg is, mert a citromlé erős gyulladásgátló szer.

Érdemes elmentened ezt a receptet későbbre, ha visszatérnének a fájdalmaid.

Térd fájdalom hajlításkor, gugolásnál:
Az egyik leggyakoribb tünet. Jellemzően hajlításkor megsokszorozódik az előtte érzett kellemetlenség. A panaszok hátterében legtöbbször a kalácsot túl feszesen szorító kötőszöveti tok áll. Ebben az esetben célszerű kerülni a betonon való futást, biciklizés esetében pedig érdemes megemelni az ülést, hogy enyhébb terhelés érje ízületeinket.

A fenti recept gyakran már 1-2 hét alatt hosszútávon is hatalmas enyhülést hozhat, azonban szélsőséges esetekben ajánlott felkeresni egy reumatológust.

Érdemes bio szezámolajat beszerezni, a hatékonyság fokozásához, sok drogériában és szupermarketben megtalálható, de ha esetleg nincs a környéken akkor itt találsz minőségit.

tudnodkell.info
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn