Teszt: Téged Mi Tenne Titkon Boldoggá?

Nézd a fenti képet… Mit veszel észre rajta először?

Vidám bajszos arc:
Ha az 1. dolog, amit látsz, egy vidám arc, többé-kevésbé nyugodt vagy, belső béke van benned. Ritkán viszont úgy érzed, hogy valami hiányzik. A probléma az, hogy amikor minden jól megy, normális és kényelmes mederben folynak az életed eseményei, te ellustulsz. Ne tedd. Mindig éleszd újra a szeretet szikráját!

Két madárka:
Ha először két madarat láttál meg, ez azt jelenti, hogy életed eme pillanatában a szeretet és a kapcsolatok a legfontosabbak számodra. Legyen szó romantikus kapcsolatról, de akár a családdal, a barátokkal és a gyermekekkel kapcsolatos események foglalkoztatnak éppen.

Hallgass a megérzésedre: a szeretet a legfontosabb! És, hogy bármennyire is elfoglalt vagy, egyfolytában legyen időd a szeretteidre: akár csupán egy pusziról, egy ölelésről, egy szeretetteljes üzenetről van szó.

Csillagos égbolt:
Ha először a csillagos égboltot láttad meg, azért van, mert életed eme pillanatában a kreatívitásodhoz kell fordulnod. Vedd kezedbe életed sorsának irányítását. Viszont előtte gondold át, mit is akarsz igazán. Mi az, amire valóban vágysz? Tegyél egy lépést felé!
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn