Teszt: Válassz 1 Madarat – Megmutatja Milyen a Kapcsolatod az Emberekkel

Ez a fenti 4 madár különféle személyiségeket képvisel, 4 csoportba osztja az embereket a személyiségük alapján. Minden madárnak megvan a maga vágya, érzelmi szükséglete, domináns tulajdonsága, jellemzője. Minden madárhoz tartozó személyiségtípus másképp kezeli a kapcsolatokat, érzéseket, konfliktusokat és másképp kommunikál. A személyiségtesztből megismerheted erősségeidet, gyengeségeidet és rengeteget tanulhatsz belőle.

Te melyik madár lennél?

Ha választasz 1 madarat, akkor ezek a jellemvonások valószínűleg rád is jellemzőek Hogyan válassz? Röviden és tömören: 1. ránézésre! Amiről úgy gondolod, hogy az a kedvenced, nagyon tetszik, legkedvesebb számodra. Vagy fogalmazzunk így: melyik madár lennél szívesen? Nagyon fontos, hogy amikor ránézel a 4 madárra, gyorsan dönts, ne gondolkozz túl sokat, hanem ami első ránézésre a legszimpatikusabb, azt válaszd!

Ha az 1-es madarat választottad:
akkor te egy békeszerető, kedves ember vagy. Próbálsz mindenkinek a kedvében járni és egyfolytában, mindenhol a jót keresed. Hiszékeny, naiv is vagy, sokszor becsaptak már, hiszen a rosszat sosem feltételezed senkiről. Borzasztóan tud bántani, ha valaki becsap téged, hosszú ideig rágódsz utána ezen. Felettébb elkeserít, ha azt látod, hogy valakit bántanak szavakkal vagy tettekkel. Becsületes ember vagy, ha valamit kölcsönkérsz, mindig időben visszaadod, ha ígérsz valamit, az egyfolytában be is tartod. Sosem szoktál elkésni, pontos ember vagy.

Kissé befelé forduló vagy, nehezen mutatod ki érzelmeidet. Kevés ember előtt nyílsz meg igazén, teljes szível. Tisztelettel bánsz az idősekkel és a betegeken is segítesz, ha tudsz. A tömegközlekedési eszközökön egyfolytában átadod a helyet, ha egy öreg embert vagy gyereket, várandós hölgyet, beteget látsz. Kerülöd a kockázatokat, fontos neked a biztonság, a kiszámíthatóság. Hihetetlenül vágysz a szerelemre, a hosszú párkapcsolatok híve vagy.

A könnyű kalandokat nem szereted, azonban nehezen ismered fel az igazi csábítókat. Ha egyszer elrabolták a szívedet és esetleg idővel szakításra került a sor, akkor nagyon nehezen engeded el őt, sokáig reménykedsz a folytatásban. Társas lény vagy, szereted, ha egyfolytában van melletted valaki. Bújós, érzékeny típus vagy.

Ha a 2-es madarat választottad:
akkor te egy nyitott, pörgős személyiség vagy. Fontos számodra a külső, szeretsz csinosan öltözködni, adsz magadra, az otthonod is gyönyörű, rendezett, tiszta. Figyelsz a tisztaságra, nem szemetelsz soha az utcán. Lelkes ember vagy, valódi szenvedélyes típus. Izzik körülötted a levegő, tele vagy energiával, állandóan pörögsz, aktív vagy. Több feladatot is el tudsz látni egy időben, hiszen a figyelmed állandóan cikázik ide-oda. Kissé figyelmetlen is vagy emiatt, de ezt tudod magadról és igyekszel tenni ellene.

Szinte soha nem érsz oda sehova időben, de nem is késel soha. De emiatt nem szoktak rád haragudni. Felettébb tudsz szeretni, de nehezen ragadsz le egy embernél. Először egyfolytában a külsőt figyeled meg a másikon, a belső jellemvonások csak később számítanak. Akkor azonban már rájössz, hogy a lélek, a másik személyisége mennyivel fontosabb és mennyivel többet ér a csinos külsőnél. Szeretsz beszélni, a társaság középpontja vagy, sohasem lehet melletted unatkozni. Ez a nagy pörgés viszont sokszor elfedi a valóságot.

Azt, hogy félsz, nem szeretsz az érzelmeidről, a bánatodról mesélni. Azokat mélyre ásod magadban és igyekszel nem gondolni rá. Kedveled a kalandokat, az aktív pihenés híve vagy. Szeretsz sportolni és feszegetni a határaidat az élet minden részén. Számos barátod, ismerősöd van, akikkel aktívan tartod is a kapcsolatot. Csupán olyan munkát vagy hajlandó elvállalni, amit szeretsz is. Vágysz a hatalomra, elismerésre és ezért keményen meg is dolgozol. Ritkán valószínűleg kicsit önző is vagy, az egész világot szeretnéd a magadénak tudni. Azt szeretnéd, ha mindenki szeretne téged.

Ha a 3-ast választottad:
akkor eszes, nyugodt ember vagy. A feladataidat egyfolytában időre elvégzed, rengeteget gondolkozol közben és hihetetlenül aprólékos vagy. Óvatosan, bizalmatlanul állsz az új dogok előtt, rettegsz a változásoktól. Egyfolytában szeretnéd tudni, hogy mi a következő lépés. Szereted eltervezni, pontosan megszervezni az egész napodat. Ha valamibe belekezdesz, és közben akadályokba ütközöl, akkor sem adod fel soha, egyfolytában véghez viszed. Hihetetlenül kitartó vagy.

Figyelmes vagy másokkal szemben, kitűnő hallgatóságnak számítasz, de szeretsz okoskodni is. Sokszor hiszed azt, hogy te mindig mindent jobban tudsz. Nem szereted, ha valaki ellenkezik veled és ha valamiről kiderül, mégsem neked volt igazad, nagyon tud fájni és csalódott vagy. Bizalmatlan vagy, nehezen lehet a bizalmadba férkőzni, mert sokszor csalódtál már az életben. Ha megbántanak, nem hagyod szó nélkül, okos érvekkel támasztod alá gondolataidat, nézeteidet.

Fontos jellemződ a kíváncsiság: egyfolytában mindent tudni akarsz, szeretsz olvasni, utazni, új tájakat felfedezni, szívesen kóstolsz meg új ételeket, ízeket is.

Ha a 4-est választottad:
Független, erős, merész személyiség vagy, szinte nem félsz semmitől. Amit szeretnél, azt meg is szerzed magadnak. Ezért képes vagy keményen is harcolni. Pont, mint a céljaidért, álmaidért. Sosem adod fel, bármilyen nehézséget és akadályt is sodor eléd az élet. Ha olykor nehezen is, de végül minden akadályt leküzdesz. Ha kívülről nem is látszik, ez az állandó harc mélyen legbelül megvisel és vágysz végre a nyugalomra, békére. Kifele viszont nem mutatod egy gyengeségedet sem. Állandóan hajtasz, szinte sosem pihensz.

Nagy vágyaid, céljaid vannak, nem elégszel be a kis sikerekkel, neked egyre inkább több és több kell. Nem gázolsz át másokon, akkor sem ha a kitűzött cél, feladat fontos számodra. Egyfolytában a becsületes utat járod be. Sosincs igazán időd semmire, igazi munkamániás vagy. Sokan érzéketlennek gondolnak téged, mert szinte sohasem mutatsz ki semmilyen mélyebb érzelmet. Könnyen ismerkedsz, azonban éppen emiatt nehezen tartod meg a párodat, pedig vágysz a hosszú kapcsolatra. Makacs vagy és türelmetlen. Nagyon jó megfigyelő vagy, a legapróbb részleteket is észreveszed.

Pontos, precíz ember vagy, akit nagyon idegesít az, ha például valaki késik. Az egyszerűség híve vagy, nem szereted a hivalkodó színeket, a felesleges dumát, a túl harsány embereket. Szereted, ha téged gondolnak a legerősebbnek (testileg és/vagy lelkileg), domináns típus vagy. Sokszor keresnek a többiek a problémáikkal és ügyesen rávilágítod őket a megoldásra. Nem szeretsz lustálkodni, pihenni, állandó mozgásban vagy.

eztnezdmeg
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn