Titkos Házi Recept: Olyat Tesz a Látásoddal, Hogy Nem Lesz Többé Szükséged Szemüvegre!

A látás életünk meghatározó képessége, enélkül rengeteget romlik az élet minősége. A látás segítségével jut el hozzánk a külső információk 90%-a. A legtöbb szemproblémával az öreg emberek küszködnek, ez nem is csoda, mert ahogyan telik az idő, a látás is rosszabbodik. Számtalan gyógymód közül választhat, aki szeretne javítani a látásán, de általában sebészeti beavatkozásokat szoktak javasolni.

A műtétek mellett ha nem túl súlyos a helyzet, akkor kontaktlencsét szoktak javasolni. A kontaktlencse azonban drága és nem is túl kényelmes megoldás, a szemüveg nincs egyfolytában kéznél. Akad viszont természetes módszer is, amivel jobbá teheted a látásod, egy idő után kidobhatod a szemüveged! Teljesen természetes megoldás.


A kutatások szerint a sáfrány megállítja a szemsejtek változását. Ami ennél is jobb, a sáfrány képes a szem sejtjeinek a javítására néhány nap alatt. Mire lesz szükséged?
-1 bögre víz
-1 g sáfrány

Hogyan csináld?
A vizet forrald fel és tedd bele a sáfrányt, főzd 3 percig. Mézzel édesítheted, igyál meg napi 3 bögrényit. Néhány hét után a látásod jobb lesz. Ez a módszer nem csupán a látásodat javítja, de még a koleszterinszintedet is csökkentheted vele!

ketkes
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn