Tökéletes Vőlegény ez a 4 Csillagjegy!

Ebből a 4 csillagjegyből válik a legjobb férj és vőlegény, ha ilyet találsz, semmiképp ne engedd el!

Oroszlán: szenvedély, romantika, fényűzés
Ha igazi romantikára és mindent elsöprő szenvedélyre vágysz, javasolt lehet az Oroszlánok között keresgélned, hiszen – ha fogékony vagy rá – azonnal képes levenni a lábadról. Nagyvonalúsága miatt sokan szeretik e csillagjegy társaságát, méltóságteljes megjelenése és igényessége miatt sokan irigyelhetik ezután tőled. Számára kiemelten fontos, hogy partnere dekoratív, intelligens legyen – cserébe viszont feledhetetlen élményben lesz részed az élet minden területén vele!

Ikrek: beszélgetés, intelligencia, nyugalom
Egy Ikrek szülöttel – ha megtaláljátok a közös hangot – nyugodt, kiegyensúlyozott életre számíthatsz, hiszen amellett, hogy sűrűn kényeztet, nagy igénye van a rendszeres kommunikációra és a közösen eltöltött időre, még akkor is, ha nem csináltok közben semmilyen aktív dolgot. Partnerétől elvárja, hogy jó beszélgetőtárs legyen, szeret mélyen és hosszasan eszmét cserélni, azt sem bánja, ha emiatt néhány éjszakát egyáltalán nem alszotok – kinek kell ennél romantikusabb dolog?

Skorpió: odaadás, érzelmesség, hűség
Ha Skorpió férfi udvarol neked, tuti lehetsz abban, hogyha egyszer kiszemelt magának, mindenáron megpróbál megszerezni – nem erőszakosan, inkább törődéssel és figyelmességgel. Nagyon kitartó és romantikus, bár kissé bonyolult típus, de mindenért kárpótol, ha eljuttok a kapcsolatotok magasabb szintjére. Előfordul. hogy kíméletlenül őszinte – de ez ég mindig jobb, mintha lódítana, nem igaz?

Szűz: mértékletesség, empátia, humor
Egy Szűz férfi egyfolytában azon van, hogy boldognak lásson Téged. Nem a legromantikusabb csillagjegy, az viszont tuti, hogy megbízható és figyelmes, a vele való kapcsolatodra bátran alapozhatsz, ha a jövőtökről van szó. Szereti aktívan tölteni idejét választottjával, nem áll messze tőle a közös sport és a túrázás sem. Ha még a kissé csípős humorotok és világnézetetek is passzol, biztosan izgalmas és mozgalmas együtt töltött időre számíthatsz vele, unatkozni egy percig sem fogsz!

motivalunk
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn