Törött üveg jelentése – a feng shui szerint és a babona

eltort-pohar

Az üveg a feng shui-ban a víz elemet képviseli, ami a bőség energiáiért felel és azért, ahogy ez az energia áramlik az egész otthonodban (és így az életedben is).

Az áramló víz a jólétet jelképezi, amely az utadba kerül, ezért a szökőkutak és az egyéb vízzel kapcsolatos dekorációk nagyon népszerűek a feng shui-ban.

Az üveg felhasználható a víz elem megidézésére anélkül, hogy tényleges vizet kellene használni – ez különösen hasznos olyan területeken, ahol a vízjáték nem praktikus.

A törött üvegnek többféle jelentése is van

1. Általában a törött üveg egy ciklus végét (és egy új kezdetét!) jelenti. Ily módon a törött üveg jelentése lehet jó vagy rossz.

Ha a ciklus vége olyan, ami boldoggá tett, akkor a befejezés keserédes lehet. Ha a ciklus tele volt küzdelemmel, akkor az üvegtörés azt jelentheti, hogy a küzdelem a végéhez közeledik.

Mint minden feng shui törvény, ez is az értelmezésen múlik, és azon, hogy személy szerint hogyan érzel ezzel kapcsolatban! Ha az Univerzum jeleit várod, és hirtelen törött üveget találsz, akkor ez lehet az a jel, amit kerestél, és számíthatsz arra hogy változás következik.

2. A törött üveg másik jelentése a feng shui-ban az, amikor egy üvegdarab sok különböző darabra törik. Ha ez történik, az azt jelezheti, hogy bőség érkezik az utadba!

Általában ez akkor történik, ha egy üvegdarab olyan sok darabra törik, hogy nehéz megszámolni. De ez akár azt is jelentheti, hogy hamarosan pénzügyi szerencsétlenségben lesz részed (annyi pénz, hogy megszámolni sem tudod!), ezért nem árt résen lenni.

3. A harmadik értelmezési módja a feng shui-ban az, hogy repedés van a védelmedben, tehát fogékony vagy egy támadásra. Ha otthonod körül védelmi rendszerek vannak kiépítve ( kamera, riasztó stb. ), a törött üvegek látványa vagy megtalálása annak a jele lehet, hogy itt az ideje felfrissíteni őket.

Ez különösen akkor igaz, ha törött üveget találsz otthonodban egy furcsa helyen, aminek látszólag nincs oka – például ha képkeretet találsz eltörve, miközben tudod, hogy senki sem járt arra.

Minden feng shui törvénnyel és az Univerzum jeleinek megtalálásával kapcsolatban – hogy egy jel mit jelent számodra, nagyban függ attól, hogy TE mit érzel, amikor a jelet meglátod. Ha eltört üveget találsz, azt tekintheted rossz és jó jelnek egyaránt!

A törött üveg jelentésének meghatározásakor a következő dolgokat kell figyelembe venni

– Mi történt, amikor a törött üveget találtad?
– Véletlenül bukkantál rá? Elejtetted?
– Hogyan érezte magát, amikor történt, vagy amikor megtalálta? Azonnal pozitív vagy negatív érzéseket éreztél?
– Fontos volt számodra az üvegtárgy?
– Kértél-e jelet az Univerzumtól, mielőtt megtaláltad a törött üveget?
– Éppen egy fontos életdöntés vagy probléma közepén vagy?
– Nemrégiben hozott egy fontos életdöntést?
– Van-e valaki a háztartásodban, aki életdöntésen vagy viharos időszakon megy keresztül?
– Nemrégiben elhunyt valaki, aki közel állt önhöz?
– Láttál MÁS jeleket az Univerzumtól?
– Próbálsz valami konkrét dolgot manifesztálni az életedben?
– Álmodott-e törött üvegről, vagy talált-e törött üveget a mindennapi életében?

Tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket, és hallgass a belső tudásodra. Valószínűleg már van egy elképzelésed arról, hogy mit üzen az eltört üveg, és azért vagy itt, hogy megnézd, ez az információ megerősíti-e azt, amit már tudsz!

Mit érzel, mit jelent ez számodra?

Ha aktívan kerestél egy jelet az Univerzumtól valamiről, ami az életedben történik, jó vagy rossz érzés volt megtalálni a törött üveget? Valószínűleg ez a válasz az, amit kerestél.

Egy másik módja a törött üveg jelentésének értelmezésére a feng shui-ban az, hogy kifejezetten megkérjük az Univerzumot, hogy adja meg a választ.

Ezt megteheted úgy, hogy kimondod:
Kérlek, Univerzum, a következő 24 órában kristálytisztán mutasd meg a törött üveg mögött rejlő jelentést. Adj nekem a jelet, hogy tudjam mit tegyek ezután. Köszönöm!

Az Univerzum pedig megmutatja neked a választ!

facts
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn