Tóth Andi elmondta az őszinte véleményét a csillagjegyekről… Nem fogta vissza magát!

Tóth Andi rákapott az asztrológiai témára, hosszasan mesélve, mi a tapasztalata a különféle csillagjegyekkel kapcsolatban.
 
Az énekesnő egy 24 órán át elérhető Instagram-sztoriban kezdte feszegetni a témát, a videókban pedig leginkább a saját jegyéről mesélt. Mint ismert, Andi január 18-án született, azaz bak a csillagjegye. Mint mondta, az ehhez tartozó embereket nehezen értik meg a világban.
 
„Beszéljünk két szót a bakokról, mert szegények… Annyira meg nem értett lények vagyunk a világban. Itt van például az is, hogy azt hisszük, mi vagyunk a legjobb jegy a világon. Ami így is van, de gondoljuk végig, miért.
 
Nem vagyunk olyan hisztisek, mint a halak meg a rákok. Nem vagyunk olyan agresszív, konfliktuskezdeményező egoisták, mint a kos, nyilas, oroszlán. Nem vagyunk olyan álomvilágban élő, ‘majd lesz valahogy’ döntésképtelenek, mint a vízöntő és a mérleg. És nem vagyunk akkora tahók, mint az ikrek!
 
Vitatkozhatsz ezzel, de maga az ördög az ikrek, ez ennyi” – fejtette ki, ezután mesélt a bakokról.
 
Miket szoktak rólunk mondani? Rideg, barátságtalan, semmilyen, pénzéhes. Nekem ez mind tetszik. Na, de miért mondják ránk ezeket…? Azér, mert nem szoktunk szerelmet vallani az első napon, ha valakit megismerünk, nem nevetünk a semmin, nem osztjuk meg a legféltettebb titkainkat egy vadidegennel csupán azért, mert szépen mosolyog ránk
 
– mondta, ezután hozzátette: a bakok általában csak a szűz és a skorpió jegyű embereket tudják elviselni.
 
A skorpióból én csak a férfiakat tudom elviselni, mert egy skorpió férfi olyan, mint egy őrző-védő doberman. A skorpió nő azonban kezet foghat az ikrekkel, és gonosz kacajjal sétálhatnak a naplementében a pokol tüze felé
 
– fogalmazott. Később pedig kijelentette, hogy aki szerint túldicsérte a bakokat, az arra gondoljon, hogy maga Jézus is bak jegyben született. Majd elmesélte, hogy számtalan üzenetet kapott a követőitől, amelyekben a horoszkópokról alkotott véleményére reagáltak, azonban az üzeneteket olvasva arra lett figyelmes, hogy mindenki, aki írt, a jegyének megfelelő viselkedést mutatott.
 
blikkruzs
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn