Tudod Hogy Milyen Sporttal Tudsz a Legkönnyebben Lefogyni? A Horoszkópod Most Elárulja!

Akár hiszel az asztrológia tudományában, akár nem, érdemes elolvasnod, hogy melyik sportág az, ami a legmegfelelőbb lehet számodra. Azt is eláruljuk hogy melyik sztár kedveli az adott sportot a csillagjegye szerint!

Kos
számodra a futás, kocogás a legjobb sportág. Hogy ne unatkozz, és megmaradjon kitartásod keress egy barátot, aki veled tart, vagy akár vidd a kutyád is. Példáképed lehet: Rese Witherspoon.

Bika
egy született sellő vagy. A hozzád legközelebb álló mozgásforma az úszás. A családot is bevonhatod, a gyerekek imádni fogják a medencét. Példaképed lehet: Tory Spelling.

Ikrek:
ajánlatos egy kemény, minimum napi fél órás kardio edzés, rengeteg felüléssel kombinálva. Így lehet kockás a hasad, akár a Spice Girls sztárjának Mel B-nek.

Rák:
a csodálatos formában levő Meryl Streep imád úszni, és táncolni, vegyél példát róla.

Oroszlán:
Jennifer Lopez lehet a példaképed. Intenzív mozgást kombinál tánccal. Ez az ami számára a legtökéletesebb, próbáld ki te is.

Szűz:
Lee Ann Rimes szerint a reggeli fitnesz a leghatásosabb, csupán elegendő kitartásod kell hogy legyen hozzá.

Mérleg:
egy héten öt napon keresztül szigorú, és jól felépített edzésterv szerint kell dolgoznod, ha úgy szeretnél kinézni, mint Gwyneth Paltrow. Kötelező a 45 perc kardió, jól felépített alakformálással kombinálva.

Skorpió:
legyél olyan tökéletes, mint Goldie Hawn. Ő a táncra, a jógára és a meditációra esküszik. A kulisszatitkok szerint, ő az úszómedencében táncol, ez sokkalta hatásosabb.

Nyilas:
Britney Spears a futópadon égeti a kalóriákat. De ezentúl hisz a társastánc hatóerejében is.

Bak:
Mary Tayler Moore táncosként, majd balett táncosként kezdte karrierjét. Ha te is Bak jegyű vagy, vonzó lesz számodra a csodás alakformáló tánc.

Vízöntő:
Christie Brinkley egy valódi trükkös Vízöntő, vagyis, amikor lehetősége adódik, állandóan mozog. Fogmosás vagy hajszárítás közben lábujjhegyre áll, sokszor guggolásokat és fekvőtámaszokat csinál.

Halak:
Drew Barrymore szerint a hetente legalább 2-3 órát kell mozogni. 15 perces sétát javasol reggel, tehát jó, ha gyalog megyünk munkába, de vacsora után is kötelező 15 percet gyalogolni.

szt
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn