Tükörbe nézés, csillagjegy alapján! Te mit látsz amikor belenézel?

Az alábbiakban megtudhatod, hogy hogyan látod te magad, és mit gondolnak a többiek rólad! Neked melyik a fontosabb?

Kos: Harcos hercegnő
A Kosról úgy vélik, hogy erős, szerény, harcos, kiáll az igazáért, viszont makacs, impulzív és alkalmanként hihetetlenül infantilis. Azt gondolod magadról, hogy spontán, tettre kész, és győzedelmes típusú személyiség vagy. Meg vagy győződve róla, hogy mindenki más gyengébb, mint te, és bármilyen helyzeten felül tudsz kerekedni.

Bika: A nőiesség istennője
A Vénusz az uralkodó bolygód, mindenki úgy tartja rólad, hogy gyengéd, kedves, kacér és szeretetteljes személyiség vagy. Te azt gondolod magadról, hogy mindenki megfordul utánad az utcán, hiszen egy valódi istennő vagy.

Ikrek: Egy valóságos zseni
Hihetetlenül sok kreativitással és magas IQ-val áldott meg az Ég, szeretsz új dolgokat felfedezni, tréfálni, játszani, és minden jóban benne vagy. Azt gondolod magadról, hogy egy kiváló ember vagy, tele egyedi ötletekkel, és ezért mindenki csodál.

Rák: Hamupipőke
Azt tartják rólad, hogy szíved van, jóindulatú, barátságos, őszinte személy vagy, de gyakorta van rosszkedved, a legkisebb apróság is hamar elveszi a kedved. Azt gondolod magadról, hogy alkalmanként túl nehéz számodra ez a világ, de a szeretet egy olyan hatalom, amely segítségével mindent le tudsz győzni. Egész életedben vársz a királyfira, aki megment a gonosztól.


Oroszlán: Mindentudó
Az Oroszlánról az erő, hatalom, szenvedély és egoizmus jut eszébe elsőre bárkinek. Azt gondolod magadról, hogy mindent mindenkinél jobban tudsz, és, hogy ezért rajongva csodálnak téged az emberek. Példaképként tekintenek rád, és sűrűn kérnek tanácsot.

Szűz: Bölcs bíró
Úgy vélik, hogy a Szűz csillagjegyű egyének egyfolytában boldogtalanok, kritikusak, elégedetlenek, állandóan többre vágynak. Azt gondolod magadról, hogy egyfolytában a legjobb döntéseket hozod, büszke vagy arra, hogy objektíven és szabályszerűen tudsz dönteni minden helyzetben.

Mérleg: Jótündér
Azt gondolják rólad, hogy nőies, figyelmes, melegszívű, nagylelkű, szépérzékkel megáldott személy vagy. Úgy gondolod, hogy nagy hatással vagy másokra, ezért állandóan mindenbe beleavatkozol. Az emberek alapjában véve jó véleménnyel vannak rólad.


Skorpió: Végzet asszonya
Azt gondolják rólad, hogy titokzatos és vonzó személyiség vagy, azonban alkalmanként birtoklónak és bosszúállónak tartanak. Azt gondolod magadról, hogy ellenállhatatlan vagy, és képes vagy bárkit legyőzni, aki szembeszáll veled.

Nyilas: Fantasztikus nő
Úgy vélik, hogy magabiztos, pozitív, bátor és független egyéniség vagy. Azt gondolod magadról, hogy egy szuper szövetség tagja vagy, és bármilyen akadályt képesek vagytok elhárítani. Mások irigykedve néznek rád, hiszen olyan tulajdonságokkal rendelkezel, amiről más még álmodni sem mer.

Bak: Mindenben profi
Úgy vélik rólad, hogy lojális, felelősségteljes, és igen tisztességes személy vagy. Szereted azt hinni magadról, hogy hatalmad van minden és mindenki fölött, a barátaid csodálnak racionális és jól megszervezett életed miatt.

Vízöntő: Lázadó hősnő
Azt gondolják, hogy kiszámíthatatlan, provokatív és szorongó személyiség vagy. Meg vagy győződve róla, hogy kötelességed harcolni azokért az értékekért és eszmékért, amelyekben hiszel. Meg kell változtatnod a gondolkodásmódod ahhoz, hogy egy merőben új életet élhess.

Halak: Jó angyal
A Halak csillagjegyű személy álmodozó, bohém, empatikus, azonban alkalmanként egyáltalán nem kezdeményező és akaratereje is hamar alábbhagy. Azt gondolod magadról, hogy az együttérzés és a szeretet nagy mestere vagy, minden cselekedeted által jobbá válik a világ. Akkor vagy igazán boldog, ha másokat boldoggá tudsz tenni.

filantropikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn