Üzeneted érkezett az univerzumtól! Nézd meg mit kaptál…

kozmikus-uzenet

Az univerzum gyakran szimbólumok és jelképek formájában küldi nekünk a titkos üzeneteit. Általában nem veszünk, vagy csak nem akarunk tudomást venni róla… Pedig ezek az apró jelek sokszor elég fontos üzenetet hordoznak számunkra és ezáltal tudhatjuk meg hogy jó úton haladunk e a kiteljesedés felé, esetleg egy potenciális veszély felé halad az életünk iránya.

Mindegyik mandala üzenetet hordoz. Nézd meg jól ezt a 4 mandalát és válaszd ki azt, amelyikkel a legjobban tudsz azonosulni és olvasd el, mit üzen számodra az Univerzum!

1. Lelkesedés
Minden, ami eddig történt veled, azért volt, mert meg kellett tanulnod növekedni és erőssé válni. Hidd el, a legjobb dolgok még csak ez után jönnek! Itt az ideje, hogy megvalósítsd álmaidat (azokat is, amiket már rég elfelejtettél). Tegyél érte, mert az Univerzum segít azoknak, akik örömmel és lelkesedéssel teszik a dolgukat nap mint nap.

2. Nyugalom
A düh és a harag nem jó tanácsadó. Vedd kezedbe életed irányítását! Tanulj meg szembenézni a haraggal szeretettel, a makacsság ellen sorolj fel logikus érveket! Meglátod majd, hogy az életed is örömtelibb lesz, ha másképp viszonyulsz hozzá. Javulni fog a hangulatod, és vonzani fogod a szeretetet és a jólétet. Ne engedd, hogy az emberek lehúzzanak!

3. Őszinteség
Az elmúlt napok meghozták azt számodra, amit vártál? Mit teszel ma azért, hogy jobb legyen a holnapod? Teszel azért valamit, hogy az életed jobb legyen? Válaszolj őszintén a kérdésekre!
Te egy olyan személy vagy, aki csodás dolgokat tud létrehozni és veghezvinni! A sorsod a te kezedben van. Határozd meg a célodat, töltsd fel magad energiával, szeretettel és bátorsággal és minden nap lépj egyet előre! Egyfolytában megtalálod a módját – bármilyen nehéz is legyen -, hogy úgy alakítsd az életedet, ahogy neked a legjobb.

4. Új lehetőségek
Nézd az életedet új szemszögből, úgy, mint például egy kicsi} gyerek néz egy szárnyaló pillangóra vagy a kék égre. Olyan gyorsan éljük az életünket és alkalmanként az Univerzum által küldött csodás üzeneteket észre sem vesszük. Az Univerzum a legjobbat akarja neked és minden alkalommal küld neked egy üzenetet. Itt az ideje, hogy a napjaidat nyugalomban, békességben éld! Ennek köszönhetően új lehetőségek bukkannak fel előtted! Vedd észre a jeleket, mert azt küldi neked a teremtő, amire szükséged van!

Lehotszky Liliána – Jóportál
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn