Válassz 1-et a 3 Mágikus Totem Közül: Fogadd a Spirituális Üzenetét!

Válassz egy mágikus totemet a fentiek közül, és fogadd el a hozzá kapcsolódó spirituális üzenetet!

Ha szeretnél jobban elmerülni a sámánizmus világában, akkor érdemes megtalálnod a hozzád illő totemállatot is. De most nézzük meg hogy milyen üzeneted érkezett…

1. TOTEMOSZLOP
A totem azt üzeni, hogy minden, amire szükséged van, már megtörtént, és most már nyugodtan ülhetsz és élvezheted a munkád gyümölcseit.
A világegyetem meg akarja köszönni, hogy az vagy, aki vagy. Valódi lelki tanító, aki sokakat vezetett már, sokakat terelt helyes irányba tanácsaival, és most itt a te időd, hogy megkapd ajándékod. Természetesen ez az ajándék nem materiális, sokkal jobb. Ez a tudás ajándéka!

Megkapod ezt az ajándékot, hogy el ne feledd, hogy az élet gyönyörű, és, hogy az ember mindig nőhet, tanulhat és szerethet. Semmi sem tisztán jó és negatív, helyes vagy helytelen.
Eddig keményen dolgoztál, most itt az ideje pihenni.

2. TOTEMOSZLOP
Elzárkóztál. Valószínűleg te magad sem vetted észre, hogy mennyire. Ha kapcsolatba akarsz lépni másokkal, kapcsolódj először önmagadhoz és a természethez. Nem vagy egyedül, te is a világegyetem nagyszerű része vagy. Emlékezz rá, hogy a világegyetem minden dolgot – növényt, állatot, embert egy nagyobb erővel köt össze.
Távolítsd el a maszkot, amelyet hordasz, és engedd meg magadnak, hogy láss. Fedezd fel a környezetedet. Ha problémáid vannak a kapcsolatodban vagy a munkahelyen a kollégákkal, akkor várhatóan csupán annyi a dolgod, hogy kicsit többet beszélgetsz velük. Próbáld a dolgokat mások szemével is nézni. Ez a totem üzenete számodra.

3. TOTEMOSZLOP
Keményen dolgoztál, most itt az ideje, hogy pihenj, játssz és lazíts! Csinálj valamit spontán vagy élj át egy kalandot esetleg tervezz külföldi utazást.
Jutalmazd meg a testedet kényeztetéssel, jutalmazd meg az elméd pár szórakoztató stimulációval és jutalmazd meg a szíved barátaiddal és családoddal.
Gyakorta elfelejtjük a mosoly és a nevetés erejét. Függetlenül attól, hogy milyen helyzetben vagy, ne feledd, hogy amit kapsz, add is tovább!
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn