Válassz 1 Fát a 7 Közül, Tudd Meg Ki Vagy Valójában

Ez egy játékos személyiségteszt. Ha kiválasztod a kedvencedet a képen látható fák közül, nem fog meglepetés érni. Sőt, rádöbbensz, hogy a játéknak nagyon is van igazságtartalma…

1. Okos és megfontolt ember vagy
Egy nagy gondolkodó. Befelé forduló, nehezen megnyíló az alaptermészeted, egyfolytában arra törekszel, hogy helyesen cselekedj, még akkor is, ha ez a többiek számára érthetetlennek tűnik – például azért, mert ők nem ezt az utat követik.

2. Nagylelkű és erkölcsös ember vagy
Fontosnak tartod az önfejlesztést, ambíciózus vagy, és szeretnéd jobbá tenni a világot. Néha azt hiszik, nehéz veled kommunikálni, de szereted az embereket. Egészen addig, amíg meg nem bántanak. Nagyon kevesen tudják értékelni azt, amit csinálsz, és aki vagy.

3. Szórakoztató és becsületes vagy
Törődsz másokkal, és munkádat is lelkiismeretesen végzed. Könnyen bizalmat ébresztesz másokban, szellemes vagy és izgalmas, mindig akad egy érdekes és szórakoztató történeted a környezeted számára.

4. Figyelmes vagy, rendkívüli és egyedi
Jók a megérzéseid, gyakran furcsának tűnsz a többiek számára, és ha nem értenek meg, az fájdalommal tölt el. Nagy szükséged van a személyes térre. Tisztán látod az élet fényes és sötét oldalát, hihetetlenül egyedi vagy.

5. Öntudatos, felelősségteljes és független vagy
A saját utadat járod, tudod, hogyan kell erősnek maradnod önmagadért és azokért, akiket szeretsz. Pontosan tudod, hogy mit szeretnél, és nem félsz követni az álmaidat. Az egyetlen dolog, amit elvársz másoktól, az az őszinteség. És elég erős vagy ahhoz, hogy az igazságot akkor is elviseld, ha nehéz.

6. Bájos, elbűvölő és energikus ember vagy
Szórakoztató vagy, egyfolytában tudod, hogyan nevettess meg másokat. Spontán vagy lelkes, és soha nem mondasz nemet egy kalandra. Ha valami érdekel, akkor addig nem nyugszol, amíg minél több ismeretre szert nem teszel azon a téren.

7. Pozitív vagy, és általában szerencsés
Az életet egy ajándéknak tekinted, törekszel rá, hogy a lehető legtöbbet hozd ki belőle. Egyfolytában megtalálod a módját, hogy megbocsáss másoknak, úgy érzed, hogy az élet túl rövid a haraghoz. Ha egy pohár félig van töltve vízzel, akkor te biztosan azt mondod, hogy félig tele van. Igazi optimista vagy.

ripost
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn