Válassz 1 Holdat a 6 Közül, Megmutatja a Legtitkosabb Gondolataidat

Ha egy kicsit többet akarsz tudni a mélyebbről jövő gondolataidról, válassz egy Holdat fentiek közül.

1. Archiváló
Az egész életed cél-, és eredményorientált. Egészséges önbizalommal rendelkezel, egyfolytában optimistán tekintesz a dolgok elé. Keményen dolgozol azért, hogy olyan környezetet teremts, ahol jól érzed magad, és sikeres lehetsz. Néha túlzottan önkritikus vagy, légy egy kissé kedvesebb magaddal. Fogadd el a hibáidat is, hiszen azok is segítségedre vannak, hogy elérd céljaidat.

2. Kreatív
Gyönyörű és esztétikus környezetet teremtesz magadnak, csupán ott érzed magad igazán jól, ahol minden megfelel az ízlésvilágodnak. Viszont a külsőségek hátterében gyakorta felesleges anyagi törekvések bujkálnak. Nem lenne muszáj egyfolytában a legújabb divatot követned, hiszen nem a külcsín határozza meg a személyiséged. Néha két végén égeted a gyertyát, ne pazarold fölöslegesen az energiád.

3. Energikus
Hihetetlenül erős és kiegyensúlyozott személyiség vagy. Minden munkát szó nélkül elvégzel, kitartó vagy, mindent megteszel azért, hogy te és szeretteid semmiben ne szenvedjetek hiányt. Az új dolgoktól azonban félsz, és az az ismeretlen személyekkel is bizalmatlan vagy. A legnagyobb félelmed az, hogy átvernek, elárulnak. Alkalmanként érdemes vállalni a kockázatokat, bízz egy kissé jobban önmagadban, és légy nyitottabb a környezeted felé.

4. Együttérző
Kiemelkedően nyitott vagy a világ dolgaira, mindenkivel nagylelkűen bánsz, empatikus hozzáállásod miatt sokan kedvelnek. Képes vagy feláldozni magad másokért, azonban egy erős megfelelési kényszerrel is rendelkezel. Önzetlenséged példaértékű. Szánj egy kis időt magadra is, építs ki kapcsolatot a belső éneddel, foglalkozz a saját vágyaiddal is.

5. Csodálkozó
Az élet minden kis rezzenésére rá tudsz csodálkozni, imádod a természeti szépségeket, de egy legújabb technikai csoda is hamar lázba hoz. Állandóan kutatsz és megfigyelsz valamit. Sokszor érzed úgy, hogy nem vagy egy hullámhosszon a környezeteddel, nem értenek meg. Ha álmatlanság gyötör, az a sok stressz miatt van, arra kell törekedned, hogy a tested és a lelked egyensúlyba kerüljön. Hallgass inkább az intuíciódra, és ne törődj a világban uralkodó káosszal, a belső békéd csupán tőled függ.

6. Nyugodt
Képes vagy arra, hogy az élet kis dolgainak is maximálisan örülni tudj, pont ezért könnyen fenn tudod tartani a mindennapi kiegyensúlyozottságod. Nem vagy túlzottan igényes, tökéletesen boldog tudsz lenni attól is, ha este, ágyba bújva a pároddal megnéztek egy jó filmet. Számos olyan készséged van azonban, amit nem használsz ki kellőképp, például az öngyógyító képességed. Néha túl sokat aggódsz a múlton, próbálj több figyelmet fordítani a jelenre.

filantrópikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn