Válassz 1 Levelet a 4 Közül, Ismerd Meg a Rejtett Tulajdonságaidat!

Annyit kell tenned csak, hogy megnézed az alábbi faleveleket, és kiválasztod azt az egyet, amelyik a legszimpatikusabb neked.

Az 1. falevelet választottad: kedveled a magányt
Imádsz egymagadban lenni, és kedveled a szabad, elkötelezettségek nélküli életet. Az érzéseidet azonban nem szereted kimutatni. Az életben egy örök harcos vagy. Nincsenek közeli barátaid, akik tudnák, mennyire érzékeny és jó lélek vagy valójában. Túl kevesen vannak, akik igazán ismernek. Egyfolytában ráérzel, ha a levegőben feszültség vagy valamilyen gond lebeg. Megbízható, magabiztos ember vagy, akire a környezete okkal támaszkodhat. Beleadsz mindent abba, amit csinálsz.

A 2. falevelet választottad: a család jelent számodra mindent
Rajongsz a családodért és mindenért, ami vele kapcsolatos. Biztos vagy abban, hogy család nélkül az életnek nincs értelme, mint ahogyan nélküle valódi boldogság sem létezik. Belőle merítesz erőt és ihletet az élethez, illetve a pénzkereséshez. Számodra a szeretteid egyfolytában elsőbbséget élveznek, mert így próbálod megköszönni nekik, hogy ott vannak neked. Ha választanod kell a kapcsolatok és a pénzügyek között, habozás nélkül az előbbinél maradnál. Az a személy vagy, aki komolyan ellátja a feladatait, aki egyfolytában segít a rászorulókon, és aki tigrisként védelmezi a szeretteit.

A 3. falevelet választottad: arról álmodozol, mikor talál rád az igaz szerelem
Könnyen véghez viszed azt, amit elterveztél. Egyfolytában nyitott vagy az új dolgokra, és az sem zavar, hogy sok barátot szerezz, akikkel elütheted a szabadidőd. Szabad, pozitív felfogású ember vagy, aki szereti az életet, aki egyfolytában feltalálja magát, aki képes alkalmazkodni bármilyen helyzethez, és aki nem fecséreli el az idejét.

A tulajdonságaid értékesek – nemcsak azért, mert segítségedre vannak a kapcsolatok és a család terén, hanem mert remekül jönnek a karrieredben is. Pont ezért, az embereknek mindig fontos lesz a véleményed.

A 4. falevelet választottad: intelligens személy vagy
Őszinte ember vagy, aki mindig nyíltan beszél a társaival, ám anélkül, hogy átlépné a magánélet határait. Az egyszerű élet híve vagy, számodra a kevés legyen ízléses és minőségi. Ha valakinek gondja akad, segítesz anélkül, hogy kérje. A problémákat egyfolytában sikeresen megoldod, és sosem pánikolsz. A barátaidat valósággal lenyűgözi az életstílus, amit folytatsz. Egyike lehetnél a legnagyobb üzletembereknek!

twice
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn