Válassz 1 Tollat a 6 Közül – Felfedi a Személyiséged Ismeretlen Oldalát

A pszichológia megadott paraméterek szerint próbálja osztályozni a különféle személyiségtípusokat. A szín és a forma elmélete szerint a pszichológusok úgy tartják, hogy az ábrán lévő tollak közül az amelyiket választod, rengeteg mindent elárulhat a személyiségedről.

Fókuszálj a tollakra, figyeld meg a színűket, a formájukat és válaszd ki azt amelyik a legjobban tetszik. Ezután olvasd el a kiválasztott tollhoz kapcsolódó jellemzést és látni fogod, hogy a végeredmény meglepő!

1-es toll
Te egy fantáziadús ember vagy, rendszeresen fejleszted magad. Erős személyiség vagy, amit sokan félreértenek. Egyfolytában arra törekedsz, hogy a dolgok tökéletesen sikerüljenek, szeretsz mindent hatékonyan megoldani. Nagyon elkeserít, ha valami nem úgy sikerül, ahogyan azt te akarod.

2-es toll
Képes vagy a megújulásra és hihetetlenül jól alkalmazkodsz. Gyorsan és könnyen tanulsz, de hajlamos vagy rá, hogy kissé elszigeteld magad, pont azért mert vannak dolgok, amiket te magad akarsz megtapasztalni. Mindazonáltal azok akik szeretnek, egyfolytában melletted állnak és amikor szükséged van rájuk, számíthatsz a támogatásukra.

3-as toll
Te egy vállalkozószellemű ember vagy. Aktív vagy és nem okoz gondot számodra, hogy egyszerre több dologba is belefogj. Képtelen vagy rá, hogy unatkozz, neked egyfolytában csinálnod kell valamit. Nehezen tudsz csak egy dologra koncentrálni.

4-es toll
Szeretsz harmóniában élni. Felettébb segítőkész ember vagy, rád mindig számíthat a környezeted. Szereted magad olyan emberekkel körülvenni, akik szeretnek téged és közös az érdeklődési körötök.

5-ös toll
Kreatív ember vagy, akinek kiváló művészi érzéke van. Bár sokszor nem bízol magadban, nem bízol a képességeidben, mert rettegsz a kudarctól.

6-os toll
A személyiséged erős, ezért nem is szeretnél másoktól függeni. Tudod, hogy a céljaidat meg tudod valósítani és küzdesz is értük. Jelenleg ezért nehezen engedsz közel magadhoz bárkit is, így leginkább a szűk családdal érzed jól magad.

ketkes




Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn