Van Oroszlán Ismerősöd? Akkor Jobb Ha Vigyázol Ezzel Az 5 Dologgal

A horoszkóp nagyban befolyásolja a személyiségünkről kialakított képet. Természetesen nem ismerünk valakit attól még, hogy tudjuk, hogy milyen csillagjegyben született, de körvonalazódik már egy képünk legalább a jellemvonásairól.
Mint minden csillagjegynek, az Oroszlánnak is vannak rossz és jó tulajdonságai is. Most a rossz tulajdonságokat vesszük számba!

Türelmetlen
Nem szereti, ha várni kell valamire, vagy valakire, hamar dühkitörése lehet, ha pazarolnia kell az idejét. Sokszor annyira felidegesíti magát egy ilyen helyzetben, hogy akár vérnyomásproblémákkal is küzdhet ennek következtében. Jó lenne megismerkednie a meditáció, és relaxáció áldásos hatásával.

Nehezen alkalmazkodik
Rosszul viseli, ha valami nem úgy alakul, ahogy elképzelte, és elveszíti az irányítást. Nem szereti a meglepetéseket, a váratlan helyzeteket, imádja egyfolytában kezében tartani a dolgokat. Ha el kell hagynia a komfortzónáját nyűgös, és türelmetlen lesz.

Pazarló
Sokszor nem tudja felmérni, hogy mennyi pénze is van igazából, nem tartja számon. Ha valami megtetszik, rögtön meg is veszi, nem méri fel, hogy mennyire lenne rá szüksége. Viszont pozitív vonzata is van a költekezésének, ugyanis gyakran jótékonykodik.

Hiú
Imádja, ha dicsérik, de attól sem jön zavarba, ha csodálják, ezért néha kissé beképzeltnek is tűnhet. A kritikát nehezen viseli, de egy kis hízelgéssel bármikor le lehet venni a lábáról. Nem igazán vannak őszinte barátai, inkább érdekből barátkoznak vele az emberek. A párjától már-már elvárja, hogy csodálja és kényeztesse.

Büszke
Hajlamos arra, hogy túlértékelje magát és képességeit. Az Oroszlánnal óvatosnak kell lenni, mert ha nem felelsz meg az elképzeléseinek, akkor egyik pillanatról a másikra, barátból ellenséggé válhatsz. Hamar felkapja a vizet, de szerencsére nem túl haragtartó.


tudasfaja. com
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn