Vess Egy Pillantást a Jövőbeli Önmagadra! Te Mit Láttál Meg a Képen Legelőször?

Te Mit látsz a képen?
Nézzétek meg figyelmesen a képet, amit először megpillantottatok, annak elemzését olvassátok el, mely feltárja a jövőbeli önmagatokat.

virágok
Virág általában a szépség és a bőség jele. A nyíló virágok személyes fejlődésre utalnak. Változol, méghozzá egyértelműen pozitív irányba. Egyértelműen jó úton jársz, bármit is határoztál el, bármibe is fogtál, sikerülni fog. Munka, új kapcsolatok, szerelem? – Ne változtass most irányt!

maszk
A maszk azt jelezheti, hogy folyamatban van a személyes átalakulás.
A maszk szimbolizálja a különféle aspektusait a személyiségednek. Egy maszkot használsz a munkahelyeden, egy másikat akkor, mikor a családoddal beszélsz. A 3. maszkot akkor veszed elő, mikor a barátaiddal vagy. Mindez viszont csak nehézségeket okoz, ha ezek a maszkok ütköznek egymással. Vajon elégedett vagy a jelenlegi éneddel?


Ha a képen egy szép fiatal hölgyet láttál meg először- ez új lehetőségeket jósol a számodra, öröm, boldogság vár rád, gazdagság és szerencse..
Ha ez a nő, amit látsz, kócos hajú, az kockázatot és bajt jelez.

lombozat
Leveleket láttál meg először? -A levelek a növekedés, a bőség és az eredmények jelképei, különösen, ha ezek zöld, friss és lédús levelek. A levelek jelentik a örömöt és az üzleti sikert és a szerelem is virágzik teljes erővel.
Gondatlan időszak vár a közeljövőben, nem kétséges.

kissemese
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn