Zöldek a Szemeid? Nem Is Tudod Hogy Mennyire Különleges Vagy…

Nagyon különleges dolog zöld szeműnek lenni, hiszen a Föld lakosságának csupán 2 százalékának van zöld szeme.
Mindösszesen 150 millió embert érint, és feltehetően nőket, mert zöld szemű férfival a szokásosnál is ritkábban találkozhatunk. Elmondhatjuk a zöld szemű férfi, ritka, mint a fehér holló.

Miért különlegesek a zöld szemű emberek?
1. Fő érdekesség, hogy születéskor nincs zöld szem, szóval nincs zöld szemű kisbaba. Kék szemmel vagy barna szemmel jönnek a világra.
2. Leghűségesebb típus a zöld szemű ember, a monogám és hosszú távú kapcsolatok híve. A házasság szent dolog, és a legromantikusabb emberek közé tartozó típus.
3. Emberismeretből jeles: belelát a másik lelkébe, nem lehet neki hazudni, nem javasolt átverni, hisz átlát a szitán.
4. Teherbírása óriási: Mind a munka, mind a magánélet részén jellemzően nyugodtak, nagy az önuralmuk, és úgymond igazán szívósak. Hihetetlenül jó barátok, kiváló munkatársak, és nem utolsó sorban odaadó szülők.
5. Mágikus erővel vannak felruházva. A zöld szem különlegessége miatt isteni jelzőkkel illették a zöld szemű embereket. Ősi mítoszokban is megjelentek, több utalásban, írásban találkozhatunk ilyen mágikus boszorkányokkal, sámánokkal, istenségekkel, angyalokkal akiknek egyik kiváltságos tulajdonságuk, hogy zöld a szemük.

Ráadásul:
Angol kutatók megállapítása szerint nem is léteznek zöld szemű emberek. Az a véleményük, hogy a zöld szemű emberek szeme is kék, csupán mi mások látjuk másként. Azt mondhatjuk, hogy szemlélet kérdése, ki mit hisz el, de a zöld szem egy speciális dolog.

diamonds.cafeblog
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn