Hogyan láthatsz angyalokat? Egyszerű módszer

Bár az angyalok megjelenhetnek és meg is jelennek fizikai formában, közvetlenül valaki előtt állva, de ez sokkal ritkább, sőt szinte soha nem történik meg, nem úgy, mint az energetikai szinten való megjelenésük.

Gyakran jeleznek nekünk angyalszámokkal, ha valami fontos mondani valójuk van. De angyalkártyával is meglepően pontosan lehet észlelni az üzenetüket. Azonban az a  legjobb ha megtanuljuk őket látni, érzékelni.

Amikor az angyalok energetikailag jelennek meg (és ez gyakran megtörténik), akkor láthatjátok őket, ha nyugodt fókuszponttal, az előttetek lévő levegőn keresztül, a fényrészecskék közé tekintetek, így az intuitív elmétekkel és a szellemi látásotokon keresztül megláthatjátok angyalaitokat.

Egy egyszerű technika az angyalok meglátásához

Kezdjed a fény behívásával. Képzeld el, hogy ragyogó fehér fény vesz körül téged. A fehér fény megtisztítja, felemeli és megvédi az energiádat.

Képzelj el egy fehér fénygömböt körülötted, ami úgy ragyog, mintha a nap lenne a szívcsakrádban, és körül ölel téged.

Ez a fényenergia vonzza a magas rezgésű lényeket, mint például az angyalokat, a felemelkedett mestereket és a szellemvezetőket, akik segíteni akarnak neked. A fény taszítja az öncélú, alacsonyabb rezgésű entitásokat is, amelyek csak meg akarnak ijeszteni, összezavarni vagy más módon szórakozni veled. Amikor kapcsolatba lépsz a szellem birodalmaival, ezért mindig a fényt hívd be először… Ez összehangolja a vonzási pontodat a feltétel nélküli szeretet magas rezgésű lényeivel, akikkel hasznos számodra a kapcsolat.

Hívjátok be a fehér fényt!
Ha ezt megtetted, állítsd be a szándékodat.

Gondolj az Angyalaidra… Aztán gondold vagy mondd: Őrangyalok, vagy Mihály arkangyal, kérlek, gyertek el ebbe a jelen pillanatba, és álljatok elém, és maradjatok itt, hogy most tisztán láthassalak benneteket.

Lazítsátok el az elméteket, engedjetek el minden lappangó félelmet, gondolatot vagy kétséget, és oldjátok ki a szemetek fókuszát, hogy álmodozó állapotba kerüljetek… némileg üres tekintettel nézzetek magatok elé.

Lágyítsd el a tekinteted és lélegezz. Lazíts, és folytasd a gyengéd nézést magad elé, miközben a fizikai szemed ellazul, és az elméd szeme megnyílik.

Nézzetek bele az előttetek lévő levegőbe… Nézzétek meg a levegőn keresztül, hogy mi van a részecskék között. Lásd az “élő levegőt” és a levegő előtted kavargó energiáját intuitív látásoddal.

Tartsd ezt addig, amíg nem kezded látni a levegő mozgását és energiáját magad előtt. Ha nem látod, próbáld meg újra este, késő este vagy a nagyon kora reggeli órákban, amikor ez a fátyol vékonyabb.

Ne aggódjatok, ha elsőre nem működik, gyakoroljátok tovább. Koncentráljatok újra a szándékotokra, és lágyítsátok el a fókuszt, és koncentráljatok arra, hogy a lelki szemeteken keresztül lássatok.

Ahogy az előtted lévő levegőbe nézel… Vedd észre, ahogyan angyalod enyhe körvonalai elkezdenek megjelenni. Lélegezz tovább, és maradj nyugodt, és a nyugodt fókusz állapotában egyre több részletet fogsz tudni észrevenni az előtted lévő csodálatos angyali lényről.

Lehet, hogy megpillantod az angyalodat, izgatottá válsz, és úgy változtatod a fókuszpontodat, hogy gyorsan eltűnik. Ne aggódj, csak térj vissza a nyugodt, álmodozó tekintetedhez, és várd, hogy az angyal újra megjelenjen.

Kereshetsz egy fehéres ragyogást is, amely gyakran körülveszi az angyalokat. Fürkészd a szikrázó fényt, és amint meglátod az angyal ragyogását, kissé változtasd meg a fókuszt, hogy az angyal körvonalait megláthasd a ragyogásban. Amint meglátod a körvonalat, koncentrálj az előtted álló angyali lény részleteire. Milyen a ruházatuk? Vannak szárnyai? Vagy egyszerűen csak fényt sugároznak belülről?

Gyakorlással és kitartással bárki megtanulhatja, hogy egyre részletesebben lássa az angyalokat.

facts
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn