A dominó jóslás művészete – hogyan csináld magadnak?

A dominó jóslás technikája a világ egyik legrégebbi jövendőmondási formája. Jóval azelőtt, hogy ezek a számozott formák játékként népszerűvé váltak volna, Kínában már használták őket a jövő megnézésére. A dominóolvasás nem annyira elterjedt, mint a Tarot-olvasás, vagy a kávézacc jóslás de ez a módszer legalább ugyanannyira hatékony és pontos mint a társai.

Ezek a módszerek nagyban segítenek abban, hogy az élet fontos dolgaira összpontosíthassál, és megtedd a szükséges lépéseket az életedben elérni kívánt változásokhoz. Arra hivatott, hogy ősi bölcsességén keresztül erőt adjon neked. Koncentrálj egy problémára, egy helyzetre, egy személyre vagy bármire, ami zavar, és tegyél fel egy kérdést. Ha eléggé koncentráltnak érzed magad, válassz egy lapkát, és a leírás alapján kezdd el az ingyenes dominó jóslást.

A dominó jóslásra 3 módszer létezik:

1. Terítsd szét az összes dominót képpel lefelé, és alaposan keverjed meg őket. Húzz ki három lapot.
2. Terítsd szét az összes dominót képpel lefelé, és keverd meg őket alaposan. Húzz ki egy lapkát, és tegyed félre. Keverd meg újra a maradék lapokat. Húzz ki egy másik lapkát, és tegyed félre. Keverjed meg. Húzd ki az utolsó lapkát.
3. Terítsd szét az összes dominót képpel lefelé, és keverd meg őket alaposan. Húzz ki egy lapkát, majd tedd vissza a megmaradt lapkák közé. Keverd meg újra a lapokat. Húzzál ki még egy lapkát, majd tegyed vissza a megmaradt lapkák közé. Keverjed meg. Húzd ki az utolsó lapkát. Ez a módszer azt eredményezheti, hogy egy lapkát kétszer vagy akár háromszor is kihúzunk. Ha ez megtörténik, akkor a jóslat értelmezése nagyon egyszerű.

A dominók jelentése:

Hat – Hat Ez a legszerencsésebb dominó a készletben. Sikert és boldogságot ígér az életed minden területén.
Hat – Öt segítség egy közeli barátodtól vagy ismerősödtől érkezik, azonban a sikerhez még mindig türelemre és kitartásra lesz szükséged. Egy kedves cselekedet nagy megbecsülést hoz majd neked.
Hat – Négy Minden jel arra mutat, hogy vita, esetleg pereskedés lesz a jövőben, amelynek sikertelen lesz a kimenetele.
Hat – Három Egy utazás befolyásolja az életed. A nyaralás örömteli lesz, egy utazás pedig ajándékot hozhat.
Hat – Kettő Hatalmas szerencse közeledik feléd, és a helyzeted javulni fog. De ez a dominó csak akkor szerencsés, ha őszinte maradsz.
Hat – Egy A problémáidnak vége lesz. Egy jó barát segít majd neked ebben. Ezen kívül közelgő esküvőt is jósolnak.
Hat – Üres Vigyázz a hamis barátokkal vagy egy álnok emberrel. A pletykák boldogtalanságot okozhatnak neked.

Öt – Öt Olyan változások jönnek az utadba, amelyek sikert hoznak. Lehetséges egy új helyre költözés, ahol boldog leszel, vagy lehetőséged nyílik arra, hogy egy új ötletből pénzt keress.
Öt – Négy Nyereség és váratlan szerencse a pénzügyekben, de ne vállalj nagy kockázatot – ez nem a legjobb időszak a spekulációra.
Öt – Három Ez a dominó azt jelzi, hogy jó híreket vagy hasznos tanácsokat kapsz egy látogatótól vagy a főnöködtől.
Öt – Kettő Egy türelmes és toleráns barát lesz hatással az életedre.
Öt – Egy Hamarosan egy új szerelemmel vagy egy új baráttal találkozol. De óvatosan lépj, mert a már kapcsolatban lévő szerelmesek számára szerencsétlenül végződhetnek a dolgok.
Ötös – Üres Szomorú dolog fog történni, és vigaszt kell nyújtanod egy bajba jutott barátnak. Légy nagyon óvatos, hogy mit választasz, mit mondasz.

Négy – Négy Ez a dominó a boldogságra, az örömre és a kikapcsolódásra utal. Lehet, hogy egy nagy buliban lesz részed.
Négy – Három Bár arra számítasz, hogy problémákkal és csalódásokkal fogsz találkozni, ehelyett boldogságot és sikert találsz.
Négy – Kettő Rossz irányú változást jelez – visszaesést, veszteségeket. Valaki, akit ismersz, csalóka – légy óvatos!
Négy – Egy Pénzügyi problémák várnak Önre – fizess ki most minden fennálló tartozást, ha teheted, hogy elkerüljed a jövőbeni bajt.
Négy – Üres Rossz hírek érkeznek. Egy szerelmi kapcsolat csalódást okozhat, vagy elhalasztható valami, amit szeretne. Tegyél meg mindent, hogy kibékíts egy vitát.

Három – Három Ez a dominó az érzelmi életedben jelentkező gondokat vagy féltékenységet – jósol. A pénzügyek terén viszont minden kedvezően alakul.
Három – Kettő Szerencsés változások közelednek feléd, de most még óvatosnak kell lenned a pénzügyeidben.
Három – Egy A benned felmerülő kérdésre a válasz: nem. Hasznos, de meglepő hírek érkeznek. Kívülállók okozhatnak neked boldogtalanságot.
Három – Üres Ez a dominó nem jó ómen, és váratlan problémák adódhatnak otthon és a munkahelyén egyaránt.

Kettő – Kettő Megkapod, amit szeretnél. Üzleti sikert és személyes boldogságot jósolnak, de az ellenségek megpróbálhatják elrontani a dolgot.
Kettő – Egy Pénzügyi problémák, esetleg pénz- vagy vagyonvesztést jelez, de ez a dominó kombináció pozitív dolgokat jósol a társasági életnek és a régi barátoknak.
Kettő – Üres Utazni fogsz, és új barátokkal találkozol. Valaki azonban nehézségeket okozhat neked.

Egy – Egy Harmóniát és szeretetet jósolnak, és egy idegen is érintett lehet. Ne halogasd egy fontos döntés meghozatalát.
Egy – Üres Egy idegen vagy kívülálló érdekes híreket hozhat neked, amelyek anyagi hasznot jelenthetnek, de ne légy túlságosan bizakodó.
Üres – Üres Ez a legszerencsétlenebb dominó a halmazban. A dupla üres minden tevékenységedre negatív hatással lesz. Várd meg, amíg túljutsz a jelenlegi nehézségeiden, mielőtt valami újba belevágnál.

facts
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn