Erőteljes Reggeli Ima, a Nap Indításához

Soha nincs rossz alkalom arra, hogy beszéljünk Istennel. De amikor a reggelt vele indítod, akkor a napod hátralévő részét is átadod neki – őt helyezed a vezetőülésbe a nap folyamán. Átbeszélheted vele a terveidet, meghallgathatod a bölcsességét, és átadhatod neki a gondjaidat.

Hogyha az éjszakáid is szeretnéd nyugodtan, hittel teli szívvel átaludni, ezután pedig kipihenten ébredni, akkor hasznos lehet számodra egy esti ima is.

Isten kezével a válladon, az Ő kegyelmével és irgalmával indíthatod minden napod, készen állva arra, amit a nap hoz. Illeszd be ezen a héten ezt az erőteljes imát a rutinodba, és figyeld meg a változást, ahogyan Isten egyre jobban megjelenik az életedben.

Reggeli imádság egy új napért:

Kedves Uram, ma reggel, amikor egy új napra gondolok, kérlek, segíts nekem. Szeretném, ha tudatában lennék annak, hogy a te Lelked vezet engem a döntéseimben, a gondolataimban és a munkámban egyaránt.
Szeretnék jobban hasonlítani rád, Jézus, ahogyan azokhoz az emberekhez viszonyulok, akikkel ma találkozom – barátokhoz vagy idegenekhez.
Jézus, te mindig az igazsággal és szeretettel foglalkoztál, és köszönöm neked, amit ezen a földön tettél.
Bár tudom, hogy gyenge vagyok, azt is tudom, hogy a te Lelked ereje által erős lehetek a munkámban, a döntéseimben, a szavaimban és gondolataimban.
Köszönöm, hogy mindig velem vagy. Ámen.

facts
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn