Így Regenerálódhatsz a Leggyorsabban Egy Nagyon Rossz Nap Után Lelkileg…

Mindenki életében vannak olyan időszakok, amikor jól jönne neki végre egy kis szünet, hogy meg tudjon állni, pihenni, lazítani, megszabadulni a problémáktól. Ha úgy érzed, hogy összecsapnak a fejed fölött a hullámok, összeszedtünk néhány apró fortélyt ami rengeteget segíthet neked ebben.

1. Vegyél egy mély lélegzetet
Eltávolítja az irracionális félelmeket, megnyugtat, kisimítja az arcot. Egy percen keresztül szívd be a levegőt az orrodon, és fújd ki a szádon. Ezáltal megnyugszik a központi idegrendszer. Ismételd meg 5x a gyakorlatot, valahányszor feszült vagy.

2. Nyomd meg óvatosan a csecsemőmirigyed
Erősíti az immunrendszert, visszaállítja az energiaszintet. Húsz másodpercig óvatosan nyomjad a mellkasodnál, a szegycsont körül, és közben ismételgesd, hogy “minden rendben lesz”.

3. Fürdő sós kényeztetés
Megtisztíthatod az aurád, és fokozatosan visszanyerheted a vitalitásod. Tölts meg egy kádat forró vízzel, tegyél bele 2-3 csésze Himalája sót, kevergesd míg felolvad, ezután csepegtess bele levendula illóolajat, és merülj el a kényeztető fürdőben.

Könnyebben meg tudod figyelni, és hamarabb érzékeled a jótékony hatást, ha megtanulod az aura színek látását.

4. Égess zsályát
Ezzel könnyedén eltávolíthatod a rossz energiákat. Szükség lesz egy hőálló tálra, és egy csokor zsályára. Tedd a tálba, gyújtsd meg, ezután legyezd, hogy a füst be tudja járni az egész lakást. Közben gondolatban engedd el az összes rossz energiát, tisztítsd meg a belsődet.

5. Változtatás a valóságon
Legalábbis gondolatban. Képzeld el, hogy, milyen lenne a számodra ideális élet. Élvezd, tervezz, ábrándozz akár 5-10 percig. Képzelj el egy olyan világot, ahol minden kívánságod teljesül. Tudod, a gondolatoknak teremtő erejük van.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn