Későn Fekvő, Éjszakai Bagoly Típusú Csillagjegyek

bagoly

Ez a 4 éjszakai bagoly csillagjegy nem igazán szeret korán elaludni, ők azok, akik a biológiai órájuk alapján az éjjeli órákban sokkalta aktívabbak, mint nappal.

Kos
Nem szeret, vagy soha nincs ideje aludni. Állandóan csinál valamit, és az esti órákban jut eszébe, hogy még valami hihetetlenül fontos dolgot el kell intézzen. Szinte soha nem fekszik le éjjel 1-2 előtt. Mivel a legfrissebb hírekről sem szívesen marad le, könnyen megtalálható még a késő esti órákban is világhálón. Ha már mindenki azt tanácsolja neki, hogy feküdjön le korábban, akkor sem veszi észre, hogy mennyire kimerült. Rá nem jellemző semmilyen alvási rutin.

Szűz
Nem tud megnyugodni, egyfolytában a jövő kiszámíthatatlansága miatt aggódik. Soha nem tud megelégedni azzal, ami van, mindig azon gondolkozik, hogy mit lehetne még fejleszteni. Addig nem tud lefeküdni este, míg megfelelő rend nincs körülötte, de ekkor is eszébe jut pár olyan dolog, amit még muszáj elintézzen. Sokszor dolgozik vagy tanul este, a kávé az egyik állandó társa a hosszú éjszakákon. A reggeli pacsirták tökéletes ellentéte.

Mivel általában sok kávét fogyaszt, ezért érdemes lehet megtanulnia a kávézacc jóslást is, ami kiváló szórakozást nyújthat a számára, az ébren töltött, kieső órákban.

Halak
Szereti éjjel nézni a csillagokat, a Hold pedig kiváltképp elbűvöli. Valódi művészlélek, jobban szeret egyedül dolgozni, hiszen csak így tud kiteljesedni a kreativitása, ezért gyakorta előfordul hogy este végzi a munkáját. A békés nyugodt éjszaka az, amikor leginkább szabadon tudja végezni a munkáját, ebben a helyzetben jobban el tud mélyedni a gondolataiban. Azonban a nyugtató és altató teakeverékek sem állnak távol tőle, ezeket akkor használja, amikor már felettébb ki van merülve. Igazi bagoly típus.

Ikrek
Úgy gondolja, hogy az alvás időpocsékolás. Egyáltalán nem érdeklik az alvási szokások. Ha nem is kell semmit dolgozzon, inkább sorozatot néz vagy olvas. Azért is nem szívesen tölti az idejét alvással, mert az az életfelfogása, hogy, “amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra”. Akkor is felettébb hatékonyan tud dolgozni, ha éjjel csupán 5-6 órát alszik, szinte soha nem fárad el.

filantropikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn