A lélektisztítás folyamata, 5 egyszerű lépésben

A Lélektisztítás célja a lelked negatív energiáinak megtisztítása, valamint lelked elveszett darabjainak visszahozása.

Képzeljük el a lelket tiszta, ragyogó fehér energiaként, amely, ha negatív érzelmekkel telik meg, majd ahogy halmozódik benne a felesleges energia, megváltoztatja a színét, és eleinte szürkévé válik, és idővel akár feketévé is.
A “sötét lélek” szó, olyan emberekre utal, akik látszólag “rossz emberek”, vagy nem éreznek együttérzést mások iránt.

A “sötét lélek” metaforája tökéletesen leírja azt az elképzelést, hogy a lélek elveszíti tisztaságát, a sok fájdalom miatt, amit elszenvedett, és amit nem kezelt megfelelően a tulajdonosa.
Ahogy mondják, minden “rossz ember” eleinte jó volt, de fájdalmas, gyötrelmes élményeken mentek keresztül, amelyek elhitették velük, hogy a világ egy félelmetes hely, és hogy a többi ember rossz.
Így nekik is “rossznak” kell lenniük, hogy megvédjék magukat egy olyan világtól, amely csak szenvedést termel.

Amikor a lélek darabjainak elvesztéséről van szó, ez vagy akkor történhet, amikor valami nagyon negatív dolgot teszel, egy életedet megváltoztató hibát, amely egyszerre árt neked és másoknak is, vagy amikor elveszítesz valakit vagy valamit, ami nagyon kedves számodra, és a lelked egy darabja vele együtt megy el. Viszont azt kevesen tudják hogy ez a folyamat teljesen visszafordítható!

Ezért bátorítalak arra, hogy nézd meg az alábbi lélektisztító módszert.

Teljes lélektisztító rituálé

Ahogy már említettem, egy lépésről lépésre történő, rendkívül erőteljes lélektisztító és lélekgyógyító rituálét fogok neked most megmutatni.
Ahhoz, hogy a lelked megtisztuljon és teljesen visszaszerezze önmagát bárhonnan, ahol elveszett, kövesd a következő lépéseket…

1. Felkészülés a rituáléra

A rituálé előkészítéséhez menj egy biztonságos helyre, ahol zavartalanul végezheted a dolgod.
Meggyújthatsz némi füstölőt, tömjént, gyertyát, vagy bármit, ami segít neked.
Akár magas rezgésű tisztító zenét is játszhatsz, miközben végzed.

Mielőtt a lélektisztító rituálé bármely más lépését végrehajtanád, kezdj egy imával, amelyben kinyilvánítod a lelked megtisztítására és helyreállítására irányuló szándékodat, támogatást és útmutatást kérsz az Istentől, vagy a a szellemi vezetőidtől.

2. Lélektisztító ima

A rituálé első tényleges lépése egy lélektisztító ima elvégzése, amelyet ide kattintva megtalálsz.

3. Szándékon alapuló vizualizációs technika

Ez az erőteljes technika azzal kezdődik, hogy vizualizálod a lelkedet, miközben kinyilvánítod a szándékodat, hogy megtisztítsd és újra egésszé tedd.
Próbáld meg úgy látni, ahogy most van, még akkor is, ha tele van negatív energiával, vagy ha hiányoznak belőle darabok.
Ezután vizualizáld magad fölött az Isteni Fény forrását, és lásd, ahogy az onnan származó energia lefelé száll a lelkedre, gyógyító fénnyel töltve fel, és eltávolítva belőle minden negatív energiát.

Győződj meg róla, hogy a vizualizáció erőteljes szándékokkal van tele.
Ezután kérd meg vezetőidet és angyalaidat, hogy hozzák vissza neked lelked minden hiányzó darabját.
Használd a szándékodat, hogy visszakerüljenek, miközben gondolatban azt mondod nekik: “Kedves lelkem darabjai, gyertek vissza jogos tulajdonosotokhoz, függetlenül attól, hogy miért vesztek el, ha ez az Isteni Akarat”.

4. Adj hálát és fejezd be a rituálét

Miután megtisztítottad a lelkedet, köszönd meg az Istenségnek és a szellemi vezetőidnek, hogy segítettek neked ebben a törekvésben.
Elmondhatsz még néhány imát, hogy megköszönd nekik, és akár le is térdelhetsz néhány pillanatra, hogy kifejezd háládat.

5. Fejezd be a rituálét egy vallomással és/vagy egy Reiki rituáléval a lélek teljes tisztulásáért.

Hogy ez a rituálé még erőteljesebb legyen, és hogy megbizonyosodj arról, hogy most már teljes megtisztult a lelked, elmehetsz még egy lélektisztító reiki kezelésre vagy pedig egy gyónásra.
Ezek a módszerek nagyon különböznek egymástól, azonban mindegyik erőteljes.

Ha a legjobb eredményt akarod elérni, javaslom, hogy próbáld ki mindegyiket, egymás után.
Ez különösen akkor lehet hasznos, ha még soha nem végeztél lélektisztítást és lélekgyógyítást, vagy ha életedben sötét időszakon mentél keresztül, és úgy érzed, hogy a lelkedet nagyon is érintette a dolog.

A lélektisztításra minden embernek nagy szüksége van.
A lelkünk nagyon értékes kincs számunkra, hiszen ez az Isteni Lényeg mindannyiunkban.
Sajnos a lélek darabjai elveszhetnek, vagy a lélek olyan érzelmekkel és energiákkal telhet meg, amelyek ártanak neki.

Ebben az esetben negatív hatással lesz ránk. Nem fogjuk jól érezni magunkat, elveszettnek, zavarodottnak és szeretetre képtelennek fogjuk érezni magunkat.
Ha a lelkünk hiányos vagy nem tiszta, akkor az életben is elveszíthetjük az utunkat, és elkezdhetünk rossz döntéseket hozni.
Javaslom, hogy minél gyakrabban végezzünk teljes lélektisztító rituálét, hiszen a szándékon alapuló vizualizációs technikát és a lélek reiki tisztítást akár naponta is elvégezhetjük.

facts
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn