Te Mire Gondolsz Imádkozás Közben? A Csillagjegyed Megmutatja

Az imádság rendkívüli erővel rendelkezik. Jó, ha nap mint nap beiktatjuk az életünkbe. Ha eddig még nem találtad meg a számodra legmegfelelőbbet, akkor a leghatásosabb ima valószínűleg neked való.

Lássuk, hogyan csinálják a különféle csillagjegyek! Az alábbi imák a csillagjegyek legjellemzőbb tulajdonságaira is rávilágítanak, persze kicsit viccesen…

Kos
Uram, adj türelmet a hétköznapokhoz. Hihetetlenül nagy szükségem van rá, de most azonnal.

Bika
Uram, segíts, hogy egyszerűbben el tudjam fogadni a változást az életemben. De ne most, még várjunk egy kicsit inkább.

Ikrek
Uram, lenne egy kis kérdésem. Ki vagy, és hol vagy te pontosan? Hogy kell téged elképzelni? Rengeteg mindent nem tudok, és bizonytalan is vagyok. Valószínűleg.

Rák
Istenem, te olyan vagy számomra, mint egy apa. Szeretném, ha megbízhatnék benned, ha támogatnál a nehéz pillanatokban. Nagy szükségem lenne rád, most, amikor az anyám olyan messze van.

Oroszlán
Urunk, Istenünk, gondolom hihetetlenül büszke vagy arra, hogy egy ilyen tökéletes gyereked lehet, mint én.

Szűz
Uram, tedd a világot egy sokkalta jobb hellyé, és kérlek ne ismételd meg azt hibát, amit legutóbb elkövettél, hogy ez legyen megint, ami most van körülöttem.

Mérleg
Istenem, tudom, hogy egyedül kell meghoznom a nehéz döntéseket. De tényleg, mi szerinted a jó döntés? Kérlek küldj valami jelet.

Skorpió
Uram, segíts, hogy meg tudjak bocsátani az ellenségeimnek. Azoknak is, akikkel 15 éve vagyunk haragba, ha ők nem tették eddig jóvá a hibáikat.

Nyilas
Ó, mindenható Istenem, kérlek most az egyszer még segíts meg. Ígérem, majd jó leszek.

Bak
Istenem, arra kérlek, hogy találjuk ki, mi a megoldás a problémámra. Van valami jó ötleted?

Vízöntő
Egyesek azt mondják, hogy te férfi vagy, a többiek azt, hogy nő. Én úgy gondolom, hogy mindenkinek megvan a saját istene. Akkor meg minek imádkozzunk. Szerintem inkább érezzük jól magunkat!

Halak
Istenem, még megiszom ezt az utolsó korty italt, hogy felejtsem a bánatot, és a szomorúságot, ezután a becsületesség, és a dicsőség útjára lépek.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn