Mit Üzen Neked az Őrangyalod? Az Angyalszámok Megmutatják!

Az őrangyalod üzenete most egyszerű, és egyértelmű módon érkezik el hozzád: válassz a képen látható számok közül a megérzésedre hagyatkozva. Esetleg csukd be a szemed, ezután bökj rá a képre, és nézd meg melyik számot kaptad meg az angyaloktól. Ha megvan a szám, akkor olvasd el a hozzá tartozó angyali üzenetet, melyet ebben a pillanatban kell hallanod…

További népszerű angyali számok jelentéséről, mint például a 2222, 1111, 12:12, 17:17 vagy 888 itt olvashatsz bővebben.

111
Megnyílt egy energiakapu előtted, melyen keresztül megvalósulnak a gondolataid. Válaszd meg bölcsen a gondolataidat ezekben az időkben, mert ezek segítik beteljesüléshez a vágyaidat. A félelmeiddel egyáltalán ne törődj, különben azok válnak valóra.

222
Éljen benned a hited. Minden rendeződni fog. Ne aggódj semmiért, minden a lehető leggyönyörűbben megoldódik – mindenki örömére

333
Egyesültél a felemelkedett mesterekkel, akik éjt nappallá téve rengeteg szinten együtt munkálkodnak veled. Szeretnek, vezetnek és védelmeznek minden lehet módon.

444
Ezekben a pillanatokban is angyalok ezrei támogatnak téged. Hihetetlenül szilárd és letisztult a kapcsolatod az angyali világgal. Földangyal vagy te magad is. Nincs mitől tartanod – minden rendben van.

555
Döntő változások, jelentős átalakulások várnak rád. Itt a lehetőség, hogy végre pillangó legyen a bábból, hogy felfedezd az élet mámorát, mely kétségkívül megillet téged. Valószínűleg már régóta vártál erre az életszakaszra.

999
Dologra fel, Fénymunkás! A világnak most rögtön szüksége van isteni életterved megvalósítására. Késedelem és habozás nélkül, teljes mértékben szenteld magad a feladatnak.

joportal
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn