Válaszd ki azt az angyalt a 8 közül, amelyiken legjobban megakad a szemed, s ismerd meg hogyan segít neked az őrangyalod!

Az 1) angyal így szólt: Aki engem választ, szerelmet kap az, abban lel ezután támaszt. Új kapcsolatok, szeretet és boldogság, a szerelem angyala ezeket szórja Rád.

A 2) angyal így szólt: Én az öröm angyala vagyok, örömöt, jókedvet és boldogságot hozok. Pozitív érzések és csodálatos események várnak arra, aki az öröm angyalát a keblére vonja.

A 3. angyal így beszélt: Ha van egy kívánságod, csupán hunyd le a szemed, kívánd, s én megteszem Neked. Egyetlen kívánság, ennyit adhatok, ha ezzel beéred, tőlem megkapod.

A 4) angyal huncutul kacsintott: Én a kalandok angyala vagyok. Ha engem választottál, fogd meg a kezem, s egy őrült élményre gyere el velem.

És előállt akkor az ötödik angyal: Én vagyok az inspiráció, az önbizalmat, motivációt hozó. Ha hiszel magadban s teszel érte kicsit, általam a vágyad, mit rég dédelgetsz, valóra válik.

A 6. angyal szerényen azt mondta: Aki engem választ, kiegyensúlyozottság lesz annak jussa. Nem kell aggódnia gondok miatt, mind tovatűnik egy szempillantás alatt.

A 7. angyal került aztán sorra: Tőlem nem kap negatív hírt senki, én csupán jó hírt hozok. Kellemes és édes hírben fog bővelkedni napod.

Végül előáll a 8. angyal, s mondta: Szerencsét és sikert hozok annak, aki engem választ ma, nincs olyan vesztes helyzet, mit velem meg ne oldhatna.

kissemese
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn